To je to što me zanima!

Pet golova na Olimpicu, Lazio nanio Milanu 5. poraz sezone

Nogometaši Lazija na svom su Olimpicu pobijedili Milan 3-2 u subotnjem dvoboju osmog kola Serije A. Do 61. su minute vodili 3-0. Milan je grozno startao u Serie A
Vidi originalni članak

Smanjio je pri rezultatu 3-0 za Lazio, na ubacivanje sunarodnjaka Urbyja Emanuelsona iz slobodnog udarca, nizozemski veznjak Nigel de Jong zabivši debitantski pogodak za svoj novi klub. Desetak minuta prije kraja susreta konačan je rezultat postavio 19-godišnji napadač Stephan El-Shaarawy, najbolji Milanov ovosezonski strijelac u Seriji A s pet pogodaka. Svih ih je pet postigao u pet posljednjih kola.

Sastav Vladimira Petkovića u vodstvo je u 25. minuti petim ovosezonskim prvenstvenim pogotkom doveo Brazilac Hernanes, da bi Candreva prekrasnim udarcem u 41. minuti drugi put matirao Ameliju.

Oba su pogotka u prvom poluvremenu Milanezi primili izvan 16-erca. Od deset primljenih pogodaka ove sezone u Seriji A, četiri su primili iz daljine.

U četvrtoj minuti nastavka na Candrevino je ubacivanje za 3-0 pogodio njemački centarfor Miroslav Klose. Sa šest postignutih golova dijeli 34-godišnjak prvo mjesto ljestvice strijelaca s Napolijevim Urugvajcem Edinsonom Cavanijem.

Momčad Massimiliana Allegrija je i nakon osam kola na 11. mjestu ljestvice. S pet poraza u osam uvodnih kola prvenstva klub sa San Sira nije krenuo od sezone 1941-42.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • TheDrazen13 21.10.2012.

    I to je klub sa 7 ligi prvaka, 2 u zadnjih 10 godina i s jednim nevjerojatno izgubljenim finalom, piše im se scenarij ko i Liverpoolu, ali moraju iz toga izaći još jači! Naprijed!!!

  • 1skrlet 21.10.2012.

    Zato ja ove sezone na kladionici igram samo protiv Milana, od stare slave ostali su samo koeficijenti.A i to nece dugo zato navali narode.

  • RockeLnino 21.10.2012.

    Sad vi svi milanisti komentirate kao da vas je dobila Siena, a ne Lazio. Zabili ste 2 gola, budite zadovoljni. Svaka ekipa gubi, Bože moj. Lazio grande Lazio <3! Forza!

Komentiraj...
Vidi sve komentare