To je to što me zanima!

Petev: Ćorić, Fiolić i Pavičić bit će spremni za Slaven Belupo...

OZDRAVILI Zadovoljan sam što nemam problema s ozljedama. Ćorić, Fiolić i Pavičić konkuriraju za utakmicu, a oporavio se i Matel, rekao je Dinamov trener Ivajlo Petev
Vidi originalni članak

Prije desetak dana otkazali su izborniku mlade reprezentacije Nenadu Gračanu uoči ključnog dvoboja za Euro 2017. godine, ali spremni su za Koprivnicu. Ivajlo Petev rekao je kako Ante Ćorić, Ivan Fiolić i Domagoj Pavičić konkuriraju za Belupo.

Dinamo gostuje u Koprivnici u petak u 18 sati u 12. kolu HNL-a. Aktualni prvaci tek su treća momčad, iza Rijeke i Osijeka i više nemaju pravo na kiks jer Riječani ove sezone misle ozbiljno što pokazuje šest bodova prednosti ispred Dinama. 

Bratko obećao bolji Dinamo

- Dinamo će u Koprivnici izgledati bolje. Slaven je opasan protivnik, dobro organizirana momčad. Za sastav nemam puno dvojbi, ali sve ćete vidjeti sutra. Zadovoljan sam što nemam problema s ozljedama. Ćorić, Fiolić i Pavičić konkuriraju za utakmicu, a oporavio se i Matel - rekao je Dinamov trener Ivajlo Petev.

- Junior Fernandes tek se vraća iz Južne Amerike. On će biti s nama na utakmici, ali neće igrati. Ovu reprezentativnu stanku nismo baš mogli iskoristiti jer Dinamo ima puno igrača u reprezentaciji - dodao je Petev.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • 14.10.2016.

    Dzaba im sta su spremni Belubo to dobiva glatko

  • NEOPISIVO 13.10.2016.

    Gledao sam Ćorića i Fiolića kako bez poteškoća tehniciraju, kao rezerve na poluvremenu zadnje utakmice, dan prije otkazivanja nastupa za reprezentaciju. To je prava izdaja, koja se ne može nikako opravdati. To je stvar karaktera osobe, odgoja i domoljublja, a mali izdajnici će sigurno, kad tad, napraviti veliku izdaju. Iako je Ćorić bio moj najveći trenutni ljubimac, ja bih ga oslobodio reprezentativnih obveza zauvijek.

  • Aleksandar89ST 13.10.2016.

    Opet se igraju ovi u hns,ocigledno su doveli mafiju i u mlade uzraste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare