To je to što me zanima!

Petev: Ćorić je dva sata prije derbija imao temperaturu 39.4

Imamo dosta dobrih mladih igrača, neću spominjati samo Gojaka. Nama treba 25-26 dobrih igrača za sezonu. Ali kod mene vam nema "mladi" ili "stari", nego možeš li ili ne, rekao je trener Dinama
Vidi originalni članak

Bio je ovo pravi derbi, mislim da je Dinamo imao veći posjed, više šansi i zasluženo je pobijedio. Šteta je da nismo zabili još koji gol iako smo imali sreću da zabijemo u 90. minuti, rekao je Ivajlo Petev.

Trener Dinama sretan je zbog važna tri boda na Poljudu jer "ovdje se teško igra".

Je li ova pobjeda veliki vjetar u leđa u borbi za prvo mjesto?

- Svaka utakmica nosi tri boda. Ovdje će naši konkurenti teško igrati jer atmosfera pomaže domaćoj momčadi koja je jako dobra.

Zašto Ante Ćorić nije igrao?

- Imao je temperaturu 39,4 dva sata prije utakmice.

Hoće li i na proljeće mladi igrači poput Amera Gojaka dobivati više prilike?

- Imamo dosta dobrih mladih igrača, neću spominjati samo Gojaka. Nama treba 25-26 dobrih igrača za sezonu. Ali kod mene vam nema "mladi" ili "stari", nego možeš li ili ne. 

Je li vam ovo jedna od dražih pobjeda u karijeri ili možda najdraža?

- Svaka pobjeda mi je draga i sretan sam zbog nje. Najdraža će tek doći u budućnosti - zaključio je Ivajlo Petev.

Carrillo: Danas je bio loš dan

Vidjeli smo 15-20 minuta dobroga Hajduka u drugom dijelu. Možete li to unaprijediti?

- Ne možeš sve kontrolirati, ali zadovoljan sam što igrači razumiju taktičke postavke i ono što od njih tražim. Dinamo nije imao šansi, ali nismo ni mi i to je bio problem. Nismo imali dobrih paseva u dubinu - požalio se Joan Carrillo.

- Danas je bio loš dan, protiv Cibalije zabiješ u zadnjoj minuti, danas primiš... Ali sve u svemu Dinamo nije pokazao superiornost, zabio je iz naše pogreške. Sada je pauza, imamo mjesec dana rada. Momčad ima predispozicije za napredak - dodao je Katalonac na klupi Hajduka.

Možete li objasniti što se dogodilo prije gola?

- Bila je to naša velika pogreška, poludio sam uz liniju, ali nemam puno igrača za zamjenu. Kožulj i Bašić bili su umorni i morao sam ih mijenjati...

Zašto ste uveli Maganta?

- Zato što sam želio pobjedu. Imao sam opciju staviti Maganta ili Ismajlija, napasti ili zatvoriti utakmicu. Želio sam pobjedu i zato sam njega stavio.

Jeste li zadovoljni prikazanom igrom?

- Tek sam tu deset dana. Igrači imaju dobre predispozicije, ali treba vremena za promjene...

Idi na 24sata

Komentari 24

  • -mingo 17.12.2016.

    E moj Petev, već si dovoljno vremena u Dinamu da se vidi neki napredak. Ali od toga nažalost ništa, niti igre niti previše želje za pobjedom. Mislim da Dinamo s tobom neće dobit niš, jer svaki prosječan trener bi videl da Fernandes ne zavređuje 20 min a, kamoli cijelu tekmu.

  • da124 17.12.2016.

    ja mislim da je dinamo trebo imat bar 833562416249 udaraca prema golu i 101% posjed lopte da bi ovi hajdugovci priznali da je dinamo bio bolji i sto kaze carillo superiorniji

  • hehe11 17.12.2016.

    rutinska pobjeda Dinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare