To je to što me zanima!

Petev: Pa mi igramo kao djeca, prezeleni smo za Ligu prvaka

Igrači su se borili, željeli su, ali ovo je realnost. Treba nam iskustvo da igramo s više samopouzdanja, rekao je Ivajlo Petev nakon novog Dinamovog poraza u Ligi prvaka...
Vidi originalni članak

Znali smo kako će Sevilla igrati. Pogriješili smo kod prvog gola, mi smo još prezeleni za ovakve utakmice i momčadi kao što je Sevilla. Još smo ostali i bez igrača, rekao je Ivajlo Petev za HRT nakon utakmice protiv Seville u 4. kolu Lige prvaka.

Sevilla je pobijedila Dinamo 4-0.

Španjolci su imali 30 udaraca prema golu, Dinamo tri, a domaći su imali i 10-0 u kornerima uz 67 posto posjeda lopte protiv Dinama koji je cijelo drugo poluvrijeme zbog Stojanovićeve gluposti igrao s igračem manje.

- Imali smo neke šanse, malo je falilo da zabijemo i taj prvi gol. Igramo kao djeca, moramo prihvatiti ovaj poraz. Nismo tražili remi, imali smo šanse, akcije tri na dva i dva na dva. Ali Sevilla je iskusnija i puno kvalitetnija.

- Igrači su se borili, željeli su, ali ovo je realnost. Treba nam iskustvo da igramo s više samopouzdanja - rekao je Dinamov trener. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • Brozo 04.11.2016.

    Sta si onda dosao jbt

  • POTPEC 03.11.2016.

    Ne znaš ti sinko kakav si klub preuzeo, a naročito kakve igrače. Sve naj-naj-naj bolje, a u stvari jedva prosjećna sredina od kluba i igraća.

  • rubiroza_1 03.11.2016.

    Jbt.kad mislim da je to najlošija utakmica,Dinamo me uvijek demantira.Ne mogu vjerovati da mogu biti tako loši,stvarno su užas mrtvi.Sve rapustit u 3p.m.Nema opravdanja za ovo.Ovo je dno dna.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare