To je to što me zanima!

Petev uoči dvoboja s Čačićem: "Imam formulu za Hrvatsku"

Imamo dobre igrače i očekujem pozitivan rezultat. Vjerujem da ćemo igrati bolje nego u prijašnjim susretima, kaže bugarski izbornik Ivajlo Petev uoči utakmice...
Vidi originalni članak

Ante Čačić je protiv Ivajla Peteva na klupi Dinama vodio prvu europsku utakmicu, a u subotu će protiv istog protivnika debitirati na klupi. 

Nadamo se da nećemo morati čekati Vidin gol u 98. minuti i pobjedu Dinama protiv Ludogoreca, već da će naši igrači to riješiti puno ranije.

No Petev ne dolazi s bijelom zastavom.

- Imamo dobre igrače i očekujem pozitivan rezultat. Vjerujem da ćemo igrati bolje nego u prijašnjim susretima - rekao je Petev i dodao:

- Imam formulu za Hrvatsku. Nadam se da će igrači zaboraviti na prošle utakmice i koncentrirati se na ovaj susret. Imam neke dvojbe za sastav, Popov ima problema i ne znam hoće li moći igrati - kaže bugarski izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • zokinjo 09.10.2015.

    Hahahahahahahahaha

  • japanokinez 08.10.2015.

    Ovo je da odvališ, pa šta ti treba formula za hrvate? Uđeš u tere i počneš igrati najbolje što možeš. Hrvati inaće igraju samo da su na terenu i tu nema nikakve formule. Puni su ko brod i ni na kraj pameti im nije da se zauzmu za zemlju. Stavljam na Bugare 500 kuna čisto zato da ih oplodim, a i ako ne povezat ću sa nulom tako da bude interesantno. naš nogomet je nula+Čačić, a to su dvije nule.

  • zoazoa11 08.10.2015.

    sretno bugarska!

Komentiraj...
Vidi sve komentare