To je to što me zanima!

Brunu Petkovića na okupljanje dopratila djevojka Tea Slavica

Vatreni su se okupili u hotelu Capital u Jurišićevoj, a na mjesto okupljanja reprezentativaca stizali su u luksuznim terencima i sportskim automobilima...
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak je imala okupljanje uoči drugog dijela kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Već u četvrtak 6. rujna Vatreni putuju u Slovačku, a tri dana kasnije čeka ih gostovanje u Azerbajdžanu.

Izbornik Zlatko Dalić u hotelu Hilton obznanio je hrvatskoj javnosti tko putuje na kvalifikacije, a glavna vijest je da Ivan Rakitić i Mateo Kovačić neće igrati dok su kao njihove zamjene 'upali' Marko Rog i Mijo Caktaš.

UOČI SLOVAČKE I AZERBAJDŽANA Rakitić otkazao reprezentaciji! Dalić: Ne razmišljam o njemu...

NEMA KRAJA PROBLEMIMA Kovačić je otpao zbog ozljede, Dalić odmah pozvao Caktaša...

Vatreni su se okupili u hotelu Capital u Jurišićevoj, a na mjesto okupljanja reprezentativaca stizali su u luksuznim terencima i sportskim automobilima. 

Tako su Brunu Petkovića i Dejana Lovrena dopratile njihove bolje polovice, djevojka Tea Slavica i supruga Anita Lovren.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Upravo bi Bruno Petković u nadolazeće dvije utakmice trebao dobiti značajniju minutažu.

- On je jedan igrač koji zna zadržati loptu. Drago mi da će sad s Dinamom igrati jake utakmice, Ligu prvaka. Trebao bi biti dobitak za nas u ove dvije utakmice, baš prava špica - rekao je izbornik Dalić na pressici.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Exterminator 03.09.2019.

    Bravo za malu od Petkovića nice !

  • user_204031 03.09.2019.

    Kako se preziva djevojka?

  • Veliki Meštar sviju hulja 03.09.2019.

    Koga brigaju njihove polovice, skupe limuzine i bijesni konji,.... Sramota od teksta... Sta je sa Svjetskim u kosarci?! Tko igra tamo, kakvi su rezultati?, ajmo urednistvo 24 sata, spavate gospodo

Komentiraj...
Vidi sve komentare