Obavijesti

Sport

Komentari 31

Brunu Petkovića na okupljanje dopratila djevojka Tea Slavica

Brunu Petkovića na okupljanje dopratila djevojka Tea Slavica
1

Vatreni su se okupili u hotelu Capital u Jurišićevoj, a na mjesto okupljanja reprezentativaca stizali su u luksuznim terencima i sportskim automobilima...

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak je imala okupljanje uoči drugog dijela kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Već u četvrtak 6. rujna Vatreni putuju u Slovačku, a tri dana kasnije čeka ih gostovanje u Azerbajdžanu.

Izbornik Zlatko Dalić u hotelu Hilton obznanio je hrvatskoj javnosti tko putuje na kvalifikacije, a glavna vijest je da Ivan Rakitić i Mateo Kovačić neće igrati dok su kao njihove zamjene 'upali' Marko Rog i Mijo Caktaš.

Rakitić otkazao reprezentaciji! Dalić: Ne razmišljam o njemu...
Rakitić otkazao reprezentaciji! Dalić: Ne razmišljam o njemu...
Kovačić je otpao zbog ozljede, Dalić odmah pozvao Caktaša...
Kovačić je otpao zbog ozljede, Dalić odmah pozvao Caktaša...

Vatreni su se okupili u hotelu Capital u Jurišićevoj, a na mjesto okupljanja reprezentativaca stizali su u luksuznim terencima i sportskim automobilima. 

Tako su Brunu Petkovića i Dejana Lovrena dopratile njihove bolje polovice, djevojka Tea Slavica i supruga Anita Lovren.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Zagreb: Brunu Petkovića na okupljanje repreznetacije otpratila djevojka Tea Zagreb: Brunu Petkovića na okupljanje repreznetacije otpratila djevojka Tea Zagreb: Brunu Petkovića na okupljanje repreznetacije otpratila djevojka Tea
16
| Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Upravo bi Bruno Petković u nadolazeće dvije utakmice trebao dobiti značajniju minutažu.

- On je jedan igrač koji zna zadržati loptu. Drago mi da će sad s Dinamom igrati jake utakmice, Ligu prvaka. Trebao bi biti dobitak za nas u ove dvije utakmice, baš prava špica - rekao je izbornik Dalić na pressici.