To je to što me zanima!

Petko je sad netko: Abidal je zbog njega dolazio, i to dvaput

Sportski direktor Barcelone Eric Abidal Petkovića je gledao na Poljudu gdje se poslije zadržao u razgovoru s Ivanom Cvjetkovićem, Petkovićevim zastupnikom. Abidal je stigao i na Rujevicu
Vidi originalni članak

Sportski direktor Barcelone Eric Abidal bio je na Poljudu i Rujevici, gledao je Hrvatsku protiv Mađarske i Slovačke, a razlog njegova dolaska je - Bruno Petković!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako piše katalonski Sport tvrdeći da je napadač Dinama idealna zamjena za Luisa Suareza, kojem su 32 godine i neće moći još dugo biti na vrhunskoj razini. Da stvar bude bolja, na Poljudu smo vidjeli Erica Abidala.

- Došao sam gledati Rakitića - prilično neuvjerljivo pokušao nam je sakriti pravi razlog dolaska.

Potom se okrenuo i desetak minuta poslije bio je u društvu Ivana Cvjetkovića, Petkovićeva zastupnika. Jesu li doista razgovarali u Bruni Petkoviću, poslovna je tajna, no španjolski mediji tvrde da je upravo Bruno bio tema razgovora. Napadač Dinama u tim je dvjema utakmicama bio ponajbolji na terenu, zabio je dva gola Mađarskoj i jedan Slovačkoj. Uostalom, da je Bruno doista igrač za Barcelonu, smatra i Dinamov trener Nenad Bjelica.

- Pitali su me na predavanju za kojeg hrvatskog igrača mislim da bi mogao igrati u Barceloni. Onako, iz prve, opalio sam - Dani Olmo! No odmah sam se sjetio da Olmo nije hrvatski nogometaš, pa sam se ispravio i rekao - Bruno Petković. U prvom sam trenutku pomislio da ipak možda malo pretjerujem, ali gledajući ga svakodnevno na treninzima, doista mislim da će jednog dana biti razina za Barcelonu! Igra vrhunski, čudesno razigrava suigrače i momčad. A stalno je opasan. Mora tako nastaviti, rekao bih da je tek na početku puta - rekao je Bjelica.

Nakon što se u katalonskim medijima pojavila vijest da Brunu Petkovića prati Barcelona, na Transfermarktu je Petković bio najtraženiji pojam, ispred Lionela Messija i Cristiana Ronalda. 

Ne tako davno, prije nepune dvije godine, Bruno je igrao u drugoj talijanskoj ligi. Došavši u Dinamo, napravio je pravi “boom” i danas je jedan od igrača bez kojih je nezamisliva reprezentacija Hrvatske, igrač za najveće europske klubove. Barcelona? Hm, složili bismo se s Bjelicom, ovakav Petković sigurno može konkurirati za Barcelonu. Cijena? Dinamo ga neće pustiti za manje od 20 milijuna eura. Neće sigurno.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • MarkoBadoo 20.11.2019.

    20 milja? Ovaj novinar nije informiran. Petko i Olmo zajedno vrijede 120 Milja EUR-a. Treba samo izaći iz okvira kako je 20 miliona EUR-a puno? Hahh fiorentina hoće srbina prodati za 55 milja a taj dao samo 3 gola. Petko po meni vrijedi i više od Olma. Petko je taj koji sve ostale drži boljima. Nadam se da neće obojica otići a ako i odu ispod 120 milja nebi pustio nikako.

  • Santana8 20.11.2019.

    Brutalan igrac !!!!

  • zidar_šiljo 20.11.2019.

    engleska liga bi bila pun pogodatak za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare