Obavijesti

Sport

Komentari 34

Petko je sad netko: Abidal je zbog njega dolazio, i to dvaput

Petko je sad netko: Abidal je zbog njega dolazio, i to dvaput
2

Sportski direktor Barcelone Eric Abidal Petkovića je gledao na Poljudu gdje se poslije zadržao u razgovoru s Ivanom Cvjetkovićem, Petkovićevim zastupnikom. Abidal je stigao i na Rujevicu

VIDEO

Sportski direktor Barcelone Eric Abidal bio je na Poljudu i Rujevici, gledao je Hrvatsku protiv Mađarske i Slovačke, a razlog njegova dolaska je - Bruno Petković!

Pokretanje videa...

00:55

Tako piše katalonski Sport tvrdeći da je napadač Dinama idealna zamjena za Luisa Suareza, kojem su 32 godine i neće moći još dugo biti na vrhunskoj razini. Da stvar bude bolja, na Poljudu smo vidjeli Erica Abidala.

- Došao sam gledati Rakitića - prilično neuvjerljivo pokušao nam je sakriti pravi razlog dolaska.

Potom se okrenuo i desetak minuta poslije bio je u društvu Ivana Cvjetkovića, Petkovićeva zastupnika. Jesu li doista razgovarali u Bruni Petkoviću, poslovna je tajna, no španjolski mediji tvrde da je upravo Bruno bio tema razgovora. Napadač Dinama u tim je dvjema utakmicama bio ponajbolji na terenu, zabio je dva gola Mađarskoj i jedan Slovačkoj. Uostalom, da je Bruno doista igrač za Barcelonu, smatra i Dinamov trener Nenad Bjelica.

- Pitali su me na predavanju za kojeg hrvatskog igrača mislim da bi mogao igrati u Barceloni. Onako, iz prve, opalio sam - Dani Olmo! No odmah sam se sjetio da Olmo nije hrvatski nogometaš, pa sam se ispravio i rekao - Bruno Petković. U prvom sam trenutku pomislio da ipak možda malo pretjerujem, ali gledajući ga svakodnevno na treninzima, doista mislim da će jednog dana biti razina za Barcelonu! Igra vrhunski, čudesno razigrava suigrače i momčad. A stalno je opasan. Mora tako nastaviti, rekao bih da je tek na početku puta - rekao je Bjelica.

Nakon što se u katalonskim medijima pojavila vijest da Brunu Petkovića prati Barcelona, na Transfermarktu je Petković bio najtraženiji pojam, ispred Lionela Messija i Cristiana Ronalda. 

Ne tako davno, prije nepune dvije godine, Bruno je igrao u drugoj talijanskoj ligi. Došavši u Dinamo, napravio je pravi “boom” i danas je jedan od igrača bez kojih je nezamisliva reprezentacija Hrvatske, igrač za najveće europske klubove. Barcelona? Hm, složili bismo se s Bjelicom, ovakav Petković sigurno može konkurirati za Barcelonu. Cijena? Dinamo ga neće pustiti za manje od 20 milijuna eura. Neće sigurno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe