To je to što me zanima!

Petković: Dobro je, nismo se osramotili u Europi

Unatoč porazu od bogatih Moskovljana, trener Slaven Belupa Mile Petković zadovoljan je hrabrom igrom svoje momčadi u Europi
Vidi originalni članak

Bili smo svjesni snage ruskog predstavnika. Igrali smo protiv jačeg protivnika i ispadanje od CSKA nije neuspjeh, izjavio je trener Slaven Belupa Mile Petković nakon poraza od CSKA-a u uzvratnoj utakmici 1. kola Kupa Uefe.
- Ostaje žaljenje što nismo izjednačili u završnici. No mislim da smo dobro prezentirali hrvatski nogomet u Europi. Nismo se osramotili. Od šest odigranih utakmica, u tri smo pobijedili - smatra Petković. Iako su odigrali nekoliko dobrih utakmica, Koprivničane nije ponijela nikakva euforija.
- Mi smo sredina hrvatske lige, samo radom možemo napredovati - rekao je trener Slaven Belupa.

EUROPSKI PUT SLAVEN BELUPA
Europsku avanturu Slaven Belupo počeo je uvjerljivim pobjedama protiv malteškog Marsaxlokka. Ukupna gol-razlika bila je 8-0 u korist Belupa.
Koprivničani su u Solunu poraženi s minimalnih 1-0, a potom su pred domaćom publikom potpuno nadigrali višestruko skuplje goste.
Sve je izgledalo sjajno tijekom punih 80 minuta prvog dvoboja s Moskovljanima. No tada se u samoj završnici ukazao brazilski napadač Love..

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Trollaš_me 02.10.2008.

    U ovom trenutku vi ste sam vrh HNL-a i nada na neki klub in te nase lige nes napravi.Sparta nije nis jaca od Arisa, ali dinamo ni njih ne moze pobjedit

  • Mihaljevic 01.10.2008.

    Decki su jednostavno dobro organizirani na terenu, zna se tko sta pokriva i to je to... Decki su dosli da igraju nogomet... Steta jedino sto nemaju nekog malo veceg sponzora pa da ne moraju rasprodati par kljucnih igraca iducu sezonu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare