To je to što me zanima!

Petković: Moram ovo raditi i češće. Ali jedan-dva gola više neće definirati jesam li bolji...

Jako dobra utakmica, bilo je jako važno stvoriti prednost u prvoj utakmici, to smo ostvarili. Jako sam zadovoljan kako je momčad reagirala, u nekim trenucima smo patili, ali smo odigrali pragmatično, kaže Bruno
Vidi originalni članak

Bruno Petković igra fantastičnu sezonu u dresu Dinama. Zabio je PAOK-u dva komada i donio pobjedu za otvaranje vrata četvrtfinala Konferencijske lige. Ove sezone ima 16 golova u 30 nastupa, od čega je sedam u Konferencijskoj ligi u šest utakmica, čiji je vodeći strijelac.

- Jako dobra utakmica, bilo je jako važno stvoriti prednost u prvoj utakmici, to smo ostvarili. Jako sam zadovoljan kako je momčad reagirala, u nekim trenucima smo patili, ali smo odigrali jednu pragmatičnu utakmicu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje navijača Dinama nakon pobjede

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U 37. minuti iskoristio je grešku desnog beka PAOK-a, pobjegao obrani gostiju pa zabio iz drugog pokušaja, a u 71. pospremio u mrežu sjajnu dubinsku loptu Martina Baturine.

- Ha, to mi je posao. Moram to i češće raditi, moram raditi na tome da pomognem momčadi dubinom i prostorom. Jako mi je drago što sam ih zabio, ali najvažnija je pobjeda momčadi - rekao je Petković za Arenasport.

Kakav je osjećaj biti prvi strijelac europskog kupa?

- Lijepa brojka i statistika, ali momčadski uspjeh mi je bio na prvom mjestu. Jedan, dva gola više-manje neće definirati jesam li bolji ili lošiji igrač.

Najbolji strijelci Konferencijske lige

Ostaje još uzvrat u vrućoj atmosferi na rasprodanoj Toumbi u Solunu za tjedan dana.

- Nije gotovo, apsolutno, PAOK je dobra momčad, stavili su nas u nezgodnu poziciju i u prvom i u drugom dijelu, nezgodna su momčad, ali imamo još 90 minuta u kojima moramo odigrati muški i vjerujem u prolazak - zaključio je Bruno Petković.

Statistika Petkovića protiv PAOK-a

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 08.03.2024.

    Petko neka igra samo jake utakmice jer se točno vidi da kad igra protiv slabih momčadi da mu se neda i onda je praktički igrač manje. Za takve utakmice imamo Brodića i Kulenovića koj zbilja daju sve od sebe i zabijaju.

  • Palmanova 08.03.2024.

    Bruno Petkovic uit Metkovic😍💪👌

  • strmi007 08.03.2024.

    Dinamoooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare