To je to što me zanima!

Petković na kraju sezone odlazi s klupe S. Belupa

Mile Petković na kraju ove nogometne sezone odlazi s klupe Slaven Belupa zbog, kako sam kaže, privatnih razloga i odvojenosti od obitelji
Vidi originalni članak

Mile Petković po završetku prvenstva više neće biti trener koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa, a kao razlog odlaska je naveo privatne razloge, odnosno odvojenost od obitelji:
- Nedostaju mi unuci Lucija, Paula, Klara i Filip, prečesto sam i po 14 dana odvojen od njih i ostatka obitelji. Zato ću Slaven Belupo voditi do 31. svibnja, a onda se vraćam u Vinkovce i do daljnjega ne zelim ni čuti za posao trenera. S upravom koprivničkog prvoligaša se razilazim bez ikakvih zamjerki i hvala im za povjerenje koje su mi poklonili da nakon preboljene teške bolesti vodim jedan od najboljih hrvatskih nogometnih klubova.
Petković je priznao da se veseli kraju mandata trenera, jer se umorio od ovosezonskih obaveza Slaven Belupa u HNL-u i međunarodnom nogometu, no naglasio je da će se nakon duzeg odmora vratiti nogometu te da za sada nema konkretnih ponuda ni planova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • boyfromkc 21.05.2009.

    pa ne otpustaju ga oni i on i kruno su sami otisli svojevoljno iako je uprava zeljela da ostanu

  • JAX 21.05.2009.

    neeeeeeeeee jedni ni nas kako tako organiziran klub a poprimio je sindrom laih otpustanja trenera njihovi naj treneri su trjali obicno oko godinu dana ja se nadam da ce mu nasljednik bit dalic jer on zna s mladima

  • boyfromkc 20.05.2009.

    bravo mile...hvala ti za sve i to sto si nas uveo u kup uefa sretno dalje majstore :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare