To je to što me zanima!

Petković puši nargilu i uživa s djevojkom i suigračem u Grčkoj

Dinamov napadač Bruno Petković i njegov suigrač iz obrane Kosovar Amir Rrahmani uživaju sa svojim djevojkama na odmoru u Grčkoj te se opuštaju prije priprema koje kreću u srijedu, 19. lipnja
Vidi originalni članak

Dinamovci hvataju zadnje 'slobodne trenutke' prije početka priprema. Ponovno treniranje na rasporedu je u srijedu, 19. lipnja, a hrvatski reprezentativac Bruno Petković i kosovski reprezentativac Amir Rrahmani doći će iz grčke gdje trenutno odmaraju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dobro se opušta hrvatski reprezentativac koji puši nargilu i upušta se uz glazbu na plaži Cabana u Grčkoj. Sve je to na Instagramu objavila njegova djevojka Tea Slavica koja je u travnju postala prva pratilja Miss Universe Hrvatske za 2019. godinu. Nakon reprezentativnih obveza Petković je odlučio malo slobodnog vremena iskoristiti na moru.

Studentica ekonomije i napadač Dinama u društvu su prijatelja, ali ubrzo će Petko nargilu morati zamijeniti nogometnom loptom. Kako stvari stoje, karijeru će nastaviti u Dinamu, dok je njegov prijatelj Rrahmani na izlaznim vratima zagrebačkog kluba. 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • rvp444 18.06.2019.

    A vidi malog djenisa pored rahmanija 😂😂😂 Stari okrenuo lovu na rahmanijevom transferu pa pocastio

  • dex28 18.06.2019.

    Uzoran decko nema sta da igra kao sto vuce prerasti bi dinamo😂😂😂😂😂

  • 18.06.2019.

    Loša reklama za sportaša - nargila. Još nam jedino nije poznato da li je u nargili duhan ili marihuana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare