To je to što me zanima!

Petković: Velik je bio pritisak na nama, možda opravdan, možda i ne. Ekipa je pokazala da je tu

Jedno vrijeme su nas stisnuli, imali smo i sreće, dobili ta dva penala, ali sreću treba imati, rekao je Luka Ivanušec nakon pobjede Dinama kod Genka 3-0. Petković je dodao: "O ljestvici tek u zadnjem kolu"
Vidi originalni članak

Bruno Petković uzeo je loptu u ruke dok se utakmica lomila krajem prvog dijela, namjestio je na bijelu točku i kulerski pogodio pokraj ukopanog golmana Genka. U nastavku je dodao još jedan iz penala u veličanstvenoj pobjedi u Belgiji 3-0.

- Jako dobra utakmica, posebno bih naglasio drugo poluvrijeme, ostavili smo Genku minimalan prostor da bilo što napravi. Momčad je odigrala na vrlo visokom nivou. Nakon velikog pritiska, možda opravdanog, a možda i ne, momčad je pokazala da je tu - rekao je Petko za Arenasport.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dinamo je nakon drugog kola Europske lige zasjeo na drugo mjesto skupine H s tri boda i pozitivnom gol-razlikom nakon poraza od West Hama u prvom kolu. Englezi su na šest nakon što su pobijedili i bečki Rapid 2-0.

- Iskreno, u zadnjem kolu razmišljat ćemo o mjestima, idemo utakmicu po utakmicu. Jako smo dobra momčad, ostalo je jako puno toga što možemo pokazati. Vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji - dodao je Petković.

Prvi gol za "modre" zabio je Luka Ivanušec nakon sjajne akcije u kojoj su sudjelovali Arijan Ademi, Duje Čop i asistent Mislav Oršić.

- Teška utakmica, priželjkivali smo pobjedu i došli do nje. Jedno vrijeme su nas stisnuli, ali došli smo do pobjede. Imali smo i sreće, dobili ta dva penala. Zabili smo ih i izvukli utakmicu - rekao je Luka.

Bilo je opasno u šesnaestercu Dinama krajem prvog dijela.

- Da, imali su oni dobre šanse, imali smo i mi. Spasila nas je stativa, imali smo malo sreće, ali treba je imati. Drago mi je što sam ga zabio, nadam se da će biti još golova i asistencija - dodao je Ivanušec.

POGLEDAJTE I MOJU PRIČU IVANA KATANUŠIĆA: 

Idi na 24sata

Komentari 100

  • Samarsa 01.10.2021.

    Ajde Spletkoviću nemoj se prosipati, zabio si penale i to je to. Ostalo vrijeme si igrač manje. Čak je i Duje Flop bio bolji od tebe. 

  • Ja007_2 01.10.2021.

    Petkovic šlapa

  • Lavljeoči 01.10.2021.

    A kak je bilo protiv engleza na onom ruglu od stadiona

Komentiraj...
Vidi sve komentare