To je to što me zanima!

Petokraka u Dinamovu grbu?! Gazzetta se vratila u prošlost

Atalanta je u istoj skupini s Dinamom pa su kolege iz talijanske Gazzette dello Sport radili tekstualni prijenos uživo utakmice Dinamo-Šahtar, a grb Dinama u njihovoj grafici imao je zvijezdu petokraku
Vidi originalni članak

Gazetta dello Sport vratila se u prošlost u kojoj su talijanski klubovi vladali Europom, a mnogi hrvatski imali manje ili veće zvijezde petokrake u grbovima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako je Dinamo u skupini sa Atalantom kolege iz talijanske Gazzette radili su tekstualni prijenos uživo utakmice Dinamo-Šahtar, a grb Dinama u njihovoj grafici imao je zvijezdu petokraku, kod obavijesti o golovima.

Dinamo zvijezde u grbu nema od 1991. Hrvatska šahovnica je u grbu od početka tj. od godine u kojoj je grb dizajniran, 1970.

TRENER DINAMA BIJESAN Bjelica: VAR je obično s*****, postao je cirkus, ne treba nam!

Grb sa petokrakom na Gazzettinoj se web stranici i svim društvenim mrežama našao kada su javili o Petkovićevom golu za 1-1, a to su odmah primijetili i brojni ljubitelji nogometa u Hrvatskoj koji prate pisanje talijanskog medijskog giganta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 07.11.2019.

    Ne vraca nas LaGazzetta u proslost nego plenkovic i njegov hdz...pardon sdp!

  • 07.11.2019.

    Svi koji misle da su se oni tek tako slučajno zabunili i napravili gaf su obične BUDALETINE. Evo stavite se u poziciju novinara koji radi tekstualni prijenos. Kako ćete doći do grba nečijega kluba? Zdrav razum kaže da postoje dvije mogućnosti: prva je da ćeš otići na google i skinuti prvu sliku na koju naiđeš (a to sigurno nije grb star 30 godina), a druga mogućnost je da odeš na službenu web stranicu kluba i od tamo skineš sliku. A da bi se došlo do ovakvog grba kakvog su Talijani prikazali u svojim novinama treba se baš napisati na googleu "old Dinamo coat of arms" što je u prijevodu "stari Dinamov grb" , jer ako to ne napišeš u tražilicu nego napišeš samo "Dinamov grb", prvo će ti izaći sadašnji Dinamov grb. Tako da se ovdje radi o mučkoj provokaciji uzrokovanoj velikim porazom Atalante od "nekog tamo" kluba iz Hrvatske.

  • TamnaZvijezda 07.11.2019.

    To Talijanima, treba napomenuti, no nije to ništa, svi Hrvatski klubovi su za vrijeme propale "YU", igrali pod petokrakom, manjom ili većom, ista stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare