To je to što me zanima!

Petr Čech produljio ugovor s Chelseajem na pet godina

Čast mi je igrati u klubu poput Chelseaja i jako sam sretan što sam obnovio ugovor, rekao je češki golman koji je u klub stigao 2004. godine
Vidi originalni članak

Češki 26-godišnji vratar Peter Čech potpisao je petogodišnje produljenje ugovora s Chelseajem, koje će ga u klubu zadržati do 2013. godine...
- Čast mi je igrati u klubu poput Chelseaja i jako sam sretan što sam obnovio ugovor. Klub mi je tako prirastao srcu, ali ne samo zbog suigrača već i zbog fantastičnih navijača - izjavio je Čech.
- Jedva čekam da krene nova sezona. Uvjeren sam da će biti jako uspješna - dodao je vratar češke reprezentacije koji je u Chelsea stigao 2004. godine iz Rennesa.
- Čech je najbolji vratar na svijetu i normalno je da smo svi u klubu sretni što je odlučio potpisati produljenje. Ključan je igrač naše momčadi protekle četiri sezone. Vrhunski je profesionalac i ambasador kluba na terenu i izvan njega - izjavio je izvršni direktor kluba sa Stamford Bridgea Peter Kenyon.
U svojoj prvoj sezoni u Chelseaju Čech nije primio gol punih 1024 minuta u nizu, te je 21 put sačuvao netaknutu mrežu, što je rekord Premier lige.
Financijski detalji novog ugovora još nisu otkriveni.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare