To je to što me zanima!

Petrić: Navijat ću za Liverpool, Lovren i Shaqiri su mi prijatelji

Samo sam stigao pozdraviti svoje prijatelje. S Dejanom sam igrao u reprezentaciji, Klopp me jedno vrijeme trenirao u Borussiji Dortmund, dok iz Švicarske poznajem i Xherdana Shaqirija, rekao nam je Petrić
Vidi originalni članak

Mladen Petrić danas će biti na finalu Lige prvaka. Bivši hrvatski reprezentativac radi kao stručni komentator jedne švicarske televizije čiji je fokus usmjeren prema Xherdanu Shaqiriju. Već smo i pisali kako je Petrić tijekom jučerašnjeg dana posjetio trening Liverpoola, a tu u dobrom raspoloženju popričao s Dejanom Lovrenom i Jürgenom Kloppom.

- Samo sam stigao pozdraviti svoje prijatelje. S Dejanom sam igrao u reprezentaciji, Klopp me jedno vrijeme trenirao u Borussiji Dortmund, dok iz Švicarske poznajem i Xherdana Shaqirija. Nisam neki izraziti navijač Liverpoola, ali danas ću zbog svojih prijatelja navijati za njih - rekao nam je Mladen Petrić, pa dodao:

- Jürgen Klopp mi je bio trener samo mjesec dana, pa bilo je to prije 12 godina, a ja sam ubrzo otišao u HSV. Ne mogu reći da smo se baš tako dobro upoznali, ali se uvijek sretnemo i popričamo. On je strašan znalac i veliki motivator, a mi se uvijek pozdravimo i popričamo o privatnim stvarima. Neki savjet? Haha, ma dajte, pa što ću ja njemu davati savjete.

A kako vidite današnje finale Liverpoola i Tottenhama?

- Za mene tu favorita nema. OK, Liverpool sigurno ima nešto bolju momčad, ali u jednoj utakmici sve je moguće. Tu se može baš svašta dogoditi. Kažem, ja bih volio zbog Dejana, Jürgena i Xherdana da naslov osvoji Liverpool, danas ću biti na njihovoj strani - završio je Petrić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 01.06.2019.

    bit ce to tvrda utakmica ali prednost dajem redsima

  • alfa romeo stelvio 01.06.2019.

    lovren daje gol?

  • makisa 01.06.2019.

    Nikad siromašnije finale lige šampiona. Obe ekipe imale više sreće nego pameti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare