To je to što me zanima!

Petrićev prvi hat-trick: Ma bez Olića smo mi još i bolji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatski napadač postigao je tri gola francuskom Guingampu u posljednjem krugu kvalifikacija za Europsku ligu. Njegov HSV slavio je uvjerljivo, 5-1
Vidi originalni članak

Nitko nije sretan kad u Europi izvuče Francuze, ali HSV je u 4. pretkolu Europske lige izvukao Guingamp, a to je francuski - drugoligaš. Odmah su Nijemci označeni velikim favoritom, što su potvrdili već u prvoj utakmici. Laganih 5-1 garantira prolaz dalje. U momčadi iz Hamburga više nema Ivice Olića, ali hrvatski pečat ostao je snažan. Mladen Petrić zabio je Francuzima tri komada, svoj prvi hat-trick otkako je u Njemačkoj.
- Je, prvi je i zato mi je posebno važan. Naravno da sam presretan - rekao je Petrić, koji je za tri komada dobio - jedinicu. Toliku je ocjenu dobio u Bildu, kojem je jedan najbolja moguća ocjena. Sada je na četiri gola ove sezone, a idući izazov je Wolfsburg. Prošle sezone izgubili su na tom gostovanju 0-3, još uvijek taj poraz boli. A Petriću neće biti lako ni stoga što ga je Wolfsburg cijeloga ljeta uporno pokušavao dovesti.
- Ma nije ne igra mi to nikakvu ulogu, neće biti opterećenja zbog toga. Važnije mi je uzvratiti im za taj poraz od lani, nismo ga zaboravili - pomalo prijeteći kaže Petrić, kojem ne nedostaje previše suigrač iz reprezentacije Ivica Olić.
- Ove sezone smo u igri prema naprijed i bolji nego lani! - rekao je Petrić i tako neizravno 'pecnuo' Olića, koji je otišao i ostavio njega da se za minutažu bori s Guerrerom i Šveđaninom Bergom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • grof_dracula 21.08.2009.

    kako sad ti novinari kuhaju. ispada da sad petric podjebava olica sto sigurno nije istina vec su si novinari dali slobode da pišu šta hoće.

  • Marđo 21.08.2009.

    Bravo Mladene samo tako nastavi i moze i Hsv do naslova

Komentiraj...
Vidi sve komentare