To je to što me zanima!

Petrović: Vujošević misli da je on neka posebna vrsta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Verbalni “rat” Ace Petrovića i Dušana Vujoševića nastavlja se i gotovo tjedan dana nakon utakmice Partizana i Zadra u Beogradu
Vidi originalni članak

Još jedanput ću ponoviti - suci su drastično oštetili Zadar u Beogradu protiv Partizana, rekao je Aco Petrović komentirajući reakcije iz redova srpskog prvaka nakon subotnjeg derbija u Pioniru.
Trener “crno-belih” Dule Vujošević Acine kritike sudaca nazvao je histeričnima, nepotrebnim podizanjem tenzija te najavio da će ih pustiti svojim igračima u svlačionici kako bi ih motivirao.
- Pa dovoljno je što je i Aco priznao da je naredio igračima da igraju ragbi. Kad smo poveli 18 razlike, suci su počeli taktizirati, dali nekoliko lopti Zadranima da i oni budu zadovoljni - uzvratio je Dule.
U Zadru su zatražili ekspertizu suđenja, a posebno crnogorskog suca Rutešića. Vujošević od te ekspertize ništa ne očekuje, baš kao što ne očekuje ni da će Acu kazniti zbog komentara o suđenju.
- Sumnjam da će ga slovensko vodstvo lige kazniti. Drago mi je vidjeti da unatoč hrvatsko-slovenskim graničnim sporovima Zadrani i Slovenci jako lijepo surađuju - ironično je dodao Vujošević, a Aco ponovno uzvratio:
- On se ponaša kao da je neka posebna vrsta, a svi mi ostali treneri neka niža kategorija. Da se neki drugi trener u NLB ligi ponaša poput Vujoševića, odavno bi ga oštro sankcionirali.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare