To je to što me zanima!

Peyton Manning protiv Toma Bradyja u malom Super Bowlu

Denver protiv New Englanda, Seattle protiv San Francisca. Ova prva spomenuta utakmica se slobodno može nazvati malim Super Bowlom s obzirom na rivalstvo
Vidi originalni članak

Ostale su još samo četiri momčadi i tri utakmice. Sutra nas u NFL-u čekaju konferencijska finala, a 48. Super Bowl igra se 2. veljače.

Denver protiv New Englanda, Seattle protiv San Francisca. Utakmica Denver - New England slobodno se može nazvati 'malim' Super Bowlom. Veliki Peyton Manning protiv velikog Toma Bradyja. Susret dva ponajveća quarterbacka u povijesti NFL-a, možda i najveće rivalstvo. Dosad su međusobno igrali 14 puta. Manning u Denveru i Indianapolisu, a Brady samo u dresu Patriotsa. Peyton je u strahu kad vidi Bradyja. U međusobnim susretima gubi 10-4, izgubio je čak i utakmicu u studenom kad je Denver na poluvremenu vodio 24-0.

Mnogi su prije početka sezone otpisali New England, ali su Brady i sjajni trener Bill Belichick još jednom pokazali svoju veličinu. Patriotsi su u posljednjih 14 godina uzeli čak tri Super Bowla, a igrali su još i dva finala. Naslov čekaju već deset godina. Zadnja su dva finala izgubili, Bradyju je veći problem bio Peytonov brat Eli Manning, koji je dvaput s NY Giantsima "pokorio" Patriotse.

Eli ima jedan Super Bowl više od brata, ali nikad nije bilo sporno da je Peyton puno bolji i slavniji quarterback. Amerikanci su u najavi utakmice iskopali i podatak da Tom Brady nikad nije izgubio protiv obrane koju je vodio trener Jack Del Rio. Ima savršenih 7-0.

Po koeficijentu je Denver favorit, ali ovo je utakmica 50-50. Igrat će se u nedjelju od 21 sat, a prijenos imate na Areni Sport 1. Ako baš i ne znate pravila, a u mogućnosti ste, svakako pogledajte ovaj veliki obračun. Komentatori na Areni uvijek imaju zanimljive podatke i prijenosi su im odlični.

Cijeli SAD već danima priča samo o ovoj utakmici. U drugom je planu utakmica Seattle - San Francisco. Bit će to obračun dvije sjajne obrane. NFL od devet navečer do četiri ujutro. Tko voli, nek izvoli...

Idi na 24sata

Komentari 41

  • neso01 18.01.2014.

    Očekujem finale Denver - Seattle.... Seahawksi ove godine igraju perfektno i dok god ima je Lynch raspoložen mogu svaku ekipu pobijediti... Denver Payton šta drugo reči... Ne kažem da če biti lagano polufinale,ali nekako po trenutnom stanju vidim te dvije ekipe u finalu... Kopernick kao i Lynch ako ima dobar dan može rasturiti svaku ekipu... Moja je ekipa Seattle Seahawks,prošle godine nismo imali sreče ,ali ove godine igramo fenomenalno.... + naš 16 igrač ,najglasniji i najbolji navijači,koji su u stanju donjeti veliku prevagu za Seattle..

  • kimmi2007 18.01.2014.

    Samo patriotsi, najbolji NFL tim iz najsportskijeg americkog grada. :))) treca sreca, moramo uzet super bowl

  • dnero666 18.01.2014.

    C'mon Patriots :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare