Obavijesti

Sport

Komentari 41

Peyton Manning protiv Toma Bradyja u malom Super Bowlu

Peyton Manning protiv Toma Bradyja u malom Super Bowlu
1

Denver protiv New Englanda, Seattle protiv San Francisca. Ova prva spomenuta utakmica se slobodno može nazvati malim Super Bowlom s obzirom na rivalstvo

VIDEO

Ostale su još samo četiri momčadi i tri utakmice. Sutra nas u NFL-u čekaju konferencijska finala, a 48. Super Bowl igra se 2. veljače.

Denver protiv New Englanda, Seattle protiv San Francisca. Utakmica Denver - New England slobodno se može nazvati 'malim' Super Bowlom. Veliki Peyton Manning protiv velikog Toma Bradyja. Susret dva ponajveća quarterbacka u povijesti NFL-a, možda i najveće rivalstvo. Dosad su međusobno igrali 14 puta. Manning u Denveru i Indianapolisu, a Brady samo u dresu Patriotsa. Peyton je u strahu kad vidi Bradyja. U međusobnim susretima gubi 10-4, izgubio je čak i utakmicu u studenom kad je Denver na poluvremenu vodio 24-0.

Mnogi su prije početka sezone otpisali New England, ali su Brady i sjajni trener Bill Belichick još jednom pokazali svoju veličinu. Patriotsi su u posljednjih 14 godina uzeli čak tri Super Bowla, a igrali su još i dva finala. Naslov čekaju već deset godina. Zadnja su dva finala izgubili, Bradyju je veći problem bio Peytonov brat Eli Manning, koji je dvaput s NY Giantsima "pokorio" Patriotse.

Eli ima jedan Super Bowl više od brata, ali nikad nije bilo sporno da je Peyton puno bolji i slavniji quarterback. Amerikanci su u najavi utakmice iskopali i podatak da Tom Brady nikad nije izgubio protiv obrane koju je vodio trener Jack Del Rio. Ima savršenih 7-0.

Po koeficijentu je Denver favorit, ali ovo je utakmica 50-50. Igrat će se u nedjelju od 21 sat, a prijenos imate na Areni Sport 1. Ako baš i ne znate pravila, a u mogućnosti ste, svakako pogledajte ovaj veliki obračun. Komentatori na Areni uvijek imaju zanimljive podatke i prijenosi su im odlični.

Cijeli SAD već danima priča samo o ovoj utakmici. U drugom je planu utakmica Seattle - San Francisco. Bit će to obračun dvije sjajne obrane. NFL od devet navečer do četiri ujutro. Tko voli, nek izvoli...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...