To je to što me zanima!

Philadelphiji je dosadilo čekati, Sixersi su nova super-momčad!

Sixersi su Benu Simmonsu, J.J. Redicku, Jimmyu Butleru i Joelu Embiidu dodali Tobiasa Harrisa iz LA Clippersa - visoko krilo koje donosi 21 poen i 8 skokova po utakmici. Poruka iz Philadelphije je jasna: idemo na naslov
Vidi originalni članak

Lakersi su izgubili sramotnih 42 razlike od Indiane, kao da je momčad sama u svojoj nemoći poslala poruku 'Nećemo daleko bez pojačanja', ali - Anthony Davis je još u New Orleansu.

Magic Johnson se povukao iz pregovora o dovođenju 'Obrve' u Kaliforniju. Pelicansima je za Davisa ponudio 'pola Los Angelesa' i nije bilo dovoljno. Jer izgleda da dečkima iz Louisiane ništa nije dovoljno, sa Davisom se ne žele rastati do kraja sezone.

Imamo novu super-momčad

No NBA se sinoć ipak dobro zatresla: dok je Hornetsima trpao 34 koša, uključujući zadnji i presudni za 117:115 pobjedu u Charlottei, LA Clippersi su Tobiasa Harrisa 'trejdali' u Philadelphiju!

Sixersi su Benu Simmonsu, J.J. Redicku, Jimmyu Butleru i Joelu Embiidu dodali visoko krilo koje donosi 21 poen i 8 skokova po utakmici, Sixersi su ozbiljno ušli među kandidate za finale Istoka, a kad si u finalu konferencije onda te samo četiri pobjede dijele od NBA finala... Philadelphia je dovođenjem Harrisa poslala poruku o - lovu na NBA naslov već ove godine!

Istekom sezone i Harris i Butler postaju slobodni igrači, Sixerse čeka naporno ljeto, ali zasad... Imaju nešto dosta slično super-momčadi. A u svakom slučaju najveći skup talenata istočne konferencije.

Play-off niti u jednom trenutku nije bio upitan, sada se od coacha Bretta Browna traži da složi igru s kojom se može na Giannisove Buckse, Kyriev Boston, Kawhijev Toronto pa onda, ako to dobro prođe, i na Denver, Oklahomu ili (zašto ne?) - na Warriorse.

Sixersima dosadilo čekanje

Uz Harrisa iz Clippersa su u Philadelphiju otišli Boban Marjanovic i Mike Scott, a LA je dobio Landry Shameta, Wilsona Chandlera i Mikea Muscalu + pick prve runde drafta slijedeće godine te jedan pick prve runde i dva iz drugog ešalona na draftu 2021-e.

Clippersi mogu u play-off, ali gledaju u budućnost, Sixersi su godinama ponavljali 'Trust the process', ali sad kad je Embiid zdrav, a Simmons iz noći u noć zadivljuje svojim igrama... Sad ih ne zanimaju nikakvi procesi, postupni napretci i strpljenje. 

Dovođenjem Harrisa Philadelphia poručuje 'Želimo sve i to želimo - sad'. Lov na vrh NBA vrhova sinoć je postao još zanimljiviji, Sixersi su istaknuli kandidaturu za naslov!

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 06.02.2019.

    ne vidim 76erse ufinalu istoka a kamoli nba toronto ibucksi su jači,uigrani su ,,ovo ce sada biti sasvim nova momčad 76ersa

  • Joe Frazier 06.02.2019.

    Win za clipperse, dobili shameta koji je pokazao da može odlično gađati za 3 i pickove, i još solidni chandler i muscala, sad lagano istankirat do kraja sezone i kroz par godina konačno postati neka vrsta contendera

  • Golden_State 06.02.2019.

    Clippersi napravili odlican posa , pitanje uopce bili usli u playoff s Harrisom a i da udu nema smisla ako su 8. pa onda s metlom zavrsit. Ovako imaju cap za 2 max ugovora i na ljeto mogu dovesti bolje igrace nego Harris , zbog velikog trzista imaju i vece sanse nego neke druge ekipe. A Philla je po meni lose ovo napravila jer na ljeto su slobodni i Harris i Butler a s ovom momcadi sad ionako nece moci protiv GSW a tesko i protiv Celticsa/Bucksa/Raptorsa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare