Obavijesti

Sport

Komentari 21

Philadelphiji je dosadilo čekati, Sixersi su nova super-momčad!

Philadelphiji je dosadilo čekati, Sixersi su nova super-momčad!
2

Sixersi su Benu Simmonsu, J.J. Redicku, Jimmyu Butleru i Joelu Embiidu dodali Tobiasa Harrisa iz LA Clippersa - visoko krilo koje donosi 21 poen i 8 skokova po utakmici. Poruka iz Philadelphije je jasna: idemo na naslov

VIDEO

Lakersi su izgubili sramotnih 42 razlike od Indiane, kao da je momčad sama u svojoj nemoći poslala poruku 'Nećemo daleko bez pojačanja', ali - Anthony Davis je još u New Orleansu.

Magic Johnson se povukao iz pregovora o dovođenju 'Obrve' u Kaliforniju. Pelicansima je za Davisa ponudio 'pola Los Angelesa' i nije bilo dovoljno. Jer izgleda da dečkima iz Louisiane ništa nije dovoljno, sa Davisom se ne žele rastati do kraja sezone.

Imamo novu super-momčad

No NBA se sinoć ipak dobro zatresla: dok je Hornetsima trpao 34 koša, uključujući zadnji i presudni za 117:115 pobjedu u Charlottei, LA Clippersi su Tobiasa Harrisa 'trejdali' u Philadelphiju!

Sixersi su Benu Simmonsu, J.J. Redicku, Jimmyu Butleru i Joelu Embiidu dodali visoko krilo koje donosi 21 poen i 8 skokova po utakmici, Sixersi su ozbiljno ušli među kandidate za finale Istoka, a kad si u finalu konferencije onda te samo četiri pobjede dijele od NBA finala... Philadelphia je dovođenjem Harrisa poslala poruku o - lovu na NBA naslov već ove godine!

Istekom sezone i Harris i Butler postaju slobodni igrači, Sixerse čeka naporno ljeto, ali zasad... Imaju nešto dosta slično super-momčadi. A u svakom slučaju najveći skup talenata istočne konferencije.

Play-off niti u jednom trenutku nije bio upitan, sada se od coacha Bretta Browna traži da složi igru s kojom se može na Giannisove Buckse, Kyriev Boston, Kawhijev Toronto pa onda, ako to dobro prođe, i na Denver, Oklahomu ili (zašto ne?) - na Warriorse.

Sixersima dosadilo čekanje

Uz Harrisa iz Clippersa su u Philadelphiju otišli Boban Marjanovic i Mike Scott, a LA je dobio Landry Shameta, Wilsona Chandlera i Mikea Muscalu + pick prve runde drafta slijedeće godine te jedan pick prve runde i dva iz drugog ešalona na draftu 2021-e.

Clippersi mogu u play-off, ali gledaju u budućnost, Sixersi su godinama ponavljali 'Trust the process', ali sad kad je Embiid zdrav, a Simmons iz noći u noć zadivljuje svojim igrama... Sad ih ne zanimaju nikakvi procesi, postupni napretci i strpljenje. 

Dovođenjem Harrisa Philadelphia poručuje 'Želimo sve i to želimo - sad'. Lov na vrh NBA vrhova sinoć je postao još zanimljiviji, Sixersi su istaknuli kandidaturu za naslov!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja