To je to što me zanima!

Pijan ko majka slavio što je 15., kako bi tek bilo da je bio prvi?

Gijs Van Hoecke (20) belgijski je biciklist koji je "zaružio" nakon što su na OI-ju u Londonu završila biciklistička natjecanja. Belgijac nije mogao stajati na nogama...
Vidi originalni članak

Belgijski biciklist Gijs Van Hoecke (20) slavio je kraj biciklističkih događanja na Olimpijskim igrama u Londonu. Dečko se malo opustio, otišao u noćni klub Mahiki i pošteno "proslavio" 15. mjesto koje je na kraju osvojio.

Dvojica prijatelja morala su ga iznijeti iz kluba i staviti u taksi koji ga je odveo natrag u Olimpijsko selo jer Belgijac nije znao ni kako se zove. Bio je pijan ko majka što se jako dobro vidi iz priloženih fotografija. Pitanje je je li našao svoju sobu u Olimpijskom selu.

Van Hoecke je počeo trenirati biciklizam s 13 godina. Dotad je bio nogometaš, ali je momčad u kojoj je igrao često gubila pa je Van Hoecke odlučio promijeniti sport. Nije slavio na Olimpijskim igrama, ali bome pije kao prvak. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Emanuella_1 09.08.2012.

    hahahaha al mora da ga je glava drugi dan podsjećala na slavlje... hahaha

  • napiši 09.08.2012.

    ko kaže da alkohol nije doping .Vidite kako to samiro dobro ide.

  • SašaBočev 08.08.2012.

    Neka se napio,san svakog sportaša je biti na OI,a on je 15 na svijetu.Ja bih se otrovao alkoholom.Samo što bi meni trebalo nekoliko litara vina i žeste,a njemu je dovoljno i par čaša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare