To je to što me zanima!

Pijani Mile Viski s dva promila u krvi prenoćio je u zatvoru...

Artem Milevski dao je RNK Splitu mjesec dana života i 33 minute na terenu, a na Parku mladeži su njemu nakon posljednjeg u nizu incidenata dali - otkaz...
Vidi originalni članak

Policajci su izašli na teren nakon dojave da crni Smart šibenskih registracijskih oznaka krivuda cestom od Kaštela prema Solinu. Presreli su vozilo, a u njemu su zatekli Artema Milevskog bez valjane vozačke dozvole. Alkotestom su mu utvrdili čak dva promila alkohola u krvi.

Navodno ni ponašanje prijestupnika Milevskog nije bilo baš primjereno pa su ga odmah priveli i zadržali u postaji prometne policije sve do otriježnjenja. Već idućeg dana reagirali su iz RNK Splita.

“Raskidamo ugovor s Artemom Milevskim zbog kršenja klupskog kodeksa ponašanja”, objavili su na Parku mladeži očekivanu odluku.

Izdržao je Milevski tako u crvenom dresu Splita samo mjesec dana. Dočekali su ga početkom listopada kao zvijezdu...

- Poznajemo se dugo, prijatelji smo i siguran sam da mogu izvući najbolje od njega. Dali smo mu šansu i nadamo se da će to znati cijeniti te nam uzvratiti na povjerenju - govorio je tada trener Goran Sablić.

No za Milevskog očito vrijedi ona - Mile dlaku mijenja, ali ćud nikad. Početak je studenoga, a već odlazi, uz mamurluk, na sporedni izlaz, sa samo 33 odigrane minute za Split.

Tih malo više od pola sata odigrao je protiv Intera, dok za Zagreb i Dinamo nije bio u konkurenciji. Navodno zbog viroze, iako je na društvenoj mreži podijelio fotografiju na kojoj u dresu Francesca Tottija pozira u Rimu. 

Priča kaže da je morao nakratko otputovati iz Hrvatske, u kojoj kao strani državljanin ne smije trajno boraviti. Iz Rima se očito vratio “pod gasom”, a to nije promaklo policiji.

Ukrajinski nogometaš je 2008. i 2009. slično okončao i epizodu u turskom Gaziantepsporu. U sitnim noćnim satima, pod utjecajem alkohola, razbio je skupocjeni Ferrari. Nije mu ni ovo vjerojatno posljednji incident...

Milevski smijenio Sammira na tronu - ovo su najproblematičniji igrači HNL-a

Idi na 24sata

Komentari 50

  • tomicalomica 06.11.2015.

    Steta , takav talenat a upropastio se alkoholom , najgore je to sto mu ocito nema tko pomoc , mozda da zivi u okruzenju gdje toga jednostavno nema bilo bi bolje za njega Saudijska Arabija ili Iran pr

  • antijugoslavencina 06.11.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Mauro_Icardi17 05.11.2015.

    Djela apostolska.

Komentiraj...
Vidi sve komentare