To je to što me zanima!

Pilić: Publika je bila sramotna, pa što se događa ovom svijetu?

Moram reći, nažalost, Nadal je i zaslužio pobijediti. Igrao je možda i najbolji meč na zemlji. Igrao je izvanredan meč, s inspiracijom i željom, rekao je legendarni Nikola Pilić
Vidi originalni članak

Miks pljeska i zvižduka. Tako je pariška publika u utorak navečer na Phillipe Chatrieru dočekala Novaka Đokovića, još nekoliko dana prvog tenisača svijeta.

Publika je, bilo je to jasno svima, pa i Đokoviću, bila na Nadalovoj strani. A odnos navijača prema veličini kakva je Novak zasmetao je i legendarnog Nikolu Pilića.

VIDEO: ŠTO SU REKLI VELIKANI Đoković: Nisam vidio da je bio ozlijeđen, publika je okrenula... Nadal: Novak je među najvećim

- Publika je bila sramotna. Ne znam što se događa u ovom svijetu, ali trebao bi postojati neki fair-play. Publika je bila nemoguća. Novak nije igrao samo protiv protivnika, koji je dobar, već i protiv publike - rekao je Pilić za Kurir TV.

- Moram reći, nažalost, Nadal je i zaslužio pobijediti. Igrao je možda i najbolji meč na zemlji. Igrao je izvanredan meč, s inspiracijom i željom. Novaku nije pomogao njegov prvi servis. Svaki poen je morao raditi lijevo-desno. Nadal je to iskorištavao. Jako mi je teško to reći, ali Nadal je zaslužio pobjedu.

NEUNIŠTIVI RAFA Kralj ide u polufinale, a Novak kući! Nadal izbacio Đokovića nakon četiri sata epskog meča

I Đoković je priznao isto, a o publici je negdje u gluho doba noći rekao:

- Publika je preokrenula meč, ona je 99,9 posto na njegovoj strani i to je to, nema što. Oni su ga podigli u teškim trenucima kad je trebalo. Šteta. Svjestan sam toga i naravno da je uvijek razočaranje veliko kad izgubiš od najvećeg rivala.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Tander1 01.06.2022.

    Ajde Pilići ne jedi govna.Publika ne voli Đokovića i za to si je sam kriv svojim ponašanjem na terenu.

  • tomislav22 01.06.2022.

    Nek se Novak zapita malo zašto je na svakom turniru publika protiv njega

  • Car_Dusan 01.06.2022.

    Svi vi koji kenjate treba da znate jedno, da je Nadal obicna sisica koja cuti uvek i ispao je jajara prvo kad je cutao kad su Noleta protivzakonito udaljili sa Australije i nisu mu dali da se takmici pa zatim kad su sad kaznili Wimbldon satroj jer im je stalo do ,,pravde,, pa tako sankcionisanjem njih skidaju Djokovica sa prvog mesta. Nije sporno da je Nadal vrhunski igrac i da se ne zna ko je od njih bolji ali je Nole smeker je nikad nije cutao i uvek je imao svoje Ja i svoje misljenje pa makar po cenu da ne igra a nije ga menjao kako vetar duva i zato je najveca smekercina svih vremena i psihicki najjaci sportista ikad

Komentiraj...
Vidi sve komentare