To je to što me zanima!

Pioli može odahnuti: Ibra se vratio, Rebić nije teže ozlijeđen!

Testiranja nisu pokazali oštećenje ligamenta na lijevom gležnju pa je moguće da Rebić zaigra već u utorak u Ligi prvaka, kada bih mogao ponovno zaigrati u paru s Ibrom...
Vidi originalni članak

Milan je jučer na San Siru slavio preokretom protiv Verone 3-2, a od prve minute je za domaći sastav igrao Ante Rebić koji je zbog ozljede morao napustiti igru već u 36. minuti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, danas su stigle dobre vijesti za Stefana Piolija. Rebić ipak nije teže ozlijeđen. Testiranja nisu pokazala oštećenje ligamenta na lijevom gležnju pa je moguće da Rebić zaigra već u utorak u Ligi prvaka.

Milan je nakon dva kola u Ligi prvaka bez boda, a milanska se svlačionica ionako pretvorila u 'bolnicu'. Zbog ozljeda su izvan stroja Bakayoko, Diaz, Florenzi, Hernandez, Maignan, Messias i Plizzari, a zbog crvenog kartona neće moći igrati ni Kessié. 

OPET 'PROKOCKAO' 2-0 Tudor nakon prvog poraza na klupi Verone: Zaslužili smo bod

No, najvažnija karika za Piolija ipak je Zlatan Ibrahimović, koji je se vratio nakon ozljede i odradio posljednjih 14 minuta protiv Verone.

Ibra i Rebić su prošle sezone bili nerješiva enigma za obrane talijanskih prvoligaša, a u ovoj je Ibra odigrao tek kombinirano jedno poluvrijeme. Sada se ozlijedio Rebić baš u trenutku njegovog povratka, ali evo, ipak će zaigrati zajedno, možda već u utorak...

TUDOR STIŽE NA SAN SIRO Nitko ne zna što je s Rebićem: Iznenada je napustio trening

Inače, i takav izozljeđivani Milan je na vrhu Serie A. Nakon osam kola 22 boda, jedan više od Napolija, koji je slavio u svih sedam utakmica.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 17.10.2021.

    Bayern vodi 5:0na poluvremenu!u Leverkusenu!

  • 17.10.2021.

    rebić nabavio kopačke? ajd bravo

Komentiraj...
Vidi sve komentare