Obavijesti

Sport

Komentari 13

Nitko ne zna što je s Rebićem: Iznenada je napustio trening

Nitko ne zna što je s Rebićem: Iznenada je napustio trening

Talijanski mediji ističu da bi mogla biti riječ o ozljedi. Također, navodi se da je Rebić bio u bliskom kontaktu s 'desetkom' Milana Brahimom Diazom, koji će izbivati zbog pozitivnog Covid-19 nalaza

VIDEO

Nogometaši Milana vraćaju se ligaškim akcijama nakon dvotjedne reprezentativne pauze. U 8. kolu Serie A na San Siro stiže Verona Igora Tudora, koja je u prilično raspoloženom ritmu.

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatan pleše na narodnjak

Pokretanje videa...

Zlatan pleše na narodnjak 00:17

Verona posljednje četiri utakmice ne zna za poraz u kojima je pobjeđivala Mourinhovu Romu (3-2) i Speziju (4-0) te dva puta remizirala na gostovanjima, kod Salernitane (2-2) i Genoe (3-3). 'Žuto-plavi' se nadaju pozitivnom nizu, odnosno kakvom-takvom uspjehu u Milanu, prvenstveno zbog nedaća koje su zahvatile svlačionicu Stefana Piolija.

Serie A - Hellas Verona v AS Roma

Trener drugoplasirane momčadi talijanske lige na raspolaganju neće imati niz igrača, među kojima bi mogao biti i Ante Rebić. Talijanski Sky Spots prenio je događaj s jučerašnjeg treninga. Rebić je, nesvojstveno, napustio trening Milana i otišao iz nogometnog kampa Milanello.

Italian football Serie A match - AC Milan vs Venezia FC

Razlog odlaska nije poznat, no talijanski mediji ističu da bi mogla biti riječ o ozljedi. Također, navodi se da je Rebić bio u bliskom kontaktu s 'desetkom' Milana Brahimom Diazom, koji će izbivati zbog pozitivnog Covid-19 nalaza. Što se događa s Antom ustvari ne zna nitko osim Milanove struke, no tijekom subotnjeg dana saznat će se više.

Talijanski div je, usprkos svim prognozama uoči starta sezone, krenuo jako dobro i nakon sedam odigranih kola drži drugu poziciju iza Napolija bez ijednog poraza. Posljednjih tjedana krenuo je udarac za udarcem pa je Milan trenutno bez čak osmorice igrača: Zlatana Ibrahimovića (nespreman nakon ozljede), Thea Hernandeza (Covid-19), Mikea Maignana (operacija ručnog zgloba), Brahima Diaza (Covid-19), Alessandra Florenzija (ozljeda koljena), Juniora Messiasa (ozljeda bedra), Alessandra Plizzarija (ozljeda) i Thimeouea Bakayoka (ozljeda), dok se nakon ozljede vratio Olivier Giroud.

FILE PHOTO: Serie A - AC Milan v Lazio

Ako se na to doda i potencijalan izostanak Ante Rebića te činjenicu da kapetan danske reprezentacije Simon Kjaer gotovo sigurno neće igrati nakon reprezentativnih akcija i uoči utakmice s Portom u Ligi prvaka idućeg tjedna, jasno je zašto Tudor i Verona vide svoju šansu na San Siru.

Ipak, Milan će i u ovome susretu biti istaknuti favorit. Na pobjedu domaćina koeficijent je 1,55, da će biti neriješeno iznosi 3,80 dok je na slavlje Tudorove momčadi 6.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja