To je to što me zanima!

Isprika nije pomogla: Pique je dobio 4 utakmice zbog uvreda

ČETIRI UTAKMICE Pogrešno su shvatili Piquea. Nije on vrijeđao suce i to je glavni sudac pogrešno napisao u svoj izvještaj, objavila je Barca. Pique se ipak ispričao
Vidi originalni članak

Gerard Pique dobio je četiri utakmice kazne zbog sramotnog psovanja pomoćnog suca na Nou Campu. Stoper Barcelone mogao je dobiti od četiri do 12 utakmica za taj prekršaj, dobio je najmanju kaznu.

Barca i Athletic odigrali su 1-1 na Nou Campu, a Baski su s ukupnih 5-1 osvojili Superkup. U drugom poluvremenu Gerard Pique dobio je izravni crveni karton zbog vrijeđanja pomoćnog suca. Delegat je u izvještaju napisao uvrede koje ne želimo ni prevoditi, a oglasili su se Pique i Barcelona.

Španjolskom stoperu prijetila je drastična kazna zbog sramotnog ponašanja na utakmici protiv Bilbaa. Pique je mogao dobiti 12 utakmica suspenzije, ali dobro je prošao,

- Ispričavam se zbog svoje reakcije. To nije bilo primjereno ponašanje. No nisam nikoga uvrijedio na osobnoj razini - napisao je Pique na Twitteru.

Barcelona je stala u obranu svog igrača koji je nakon utakmice protiv Seville u Uefinom Superkupu poručio "onima iz Madrida" da se jeb**.

- Pogrešno su shvatili Piquea. Nije on vrijeđao suce i to je glavni sudac pogrešno napisao u svoj izvještaj - objavila je Barca .

Idi na 24sata

Komentari 90

  • japanokinez 20.08.2015.

    Kakav kvocijent inteligencije, može li on zamisliti kad bi svi igrači tako pljuvali po sucima đe bi i kako bi završila jedna utakmica. Trebali su ga maknuti jednu cijelu sezona da malo dođe sebi.

  • 20.08.2015.

    Tako se to zove "pravda", ti opsuješ suca i dobiš 4 utakmice, a sudac što je očividno pogrešio ništa. Nije li to več poznato? Barca baš ne zna gubiti i zato takva reakcija. Pique je verovatno bio još pod uticajem onoga kad ga je onaj udario po nosu i 6 sudaca nije videlo ništa.

  • bare000 20.08.2015.

    pique jel si ti iz kozica

Komentiraj...
Vidi sve komentare