To je to što me zanima!

Piqueu stigao odgovor iz Reala: Znamo kako mu začepiti usta...

Piqueove provokacije u Realu gotovo više nitko ne doživljava ozbiljno. Nacho Fernandez zna i kako ušutkati Barceloninog majstora za "trolanje"
Vidi originalni članak

Samo neka oni u Realu snimaju filmove i reklame i neka se tješe da je Liga prvaka važnija od Primere, mi ćemo trpati trofeje u vitrinu, rekao je Gerard Pique.

Po tko zna koji put Pique je "bocnuo" rivale iz Madrida. No već je postao dosadan pa njegove provokacije u Realu više i ne doživljavaju ozbiljno.

Na proslavi naslova stoper Barcelone okomio se na Cristiana Ronalda

Samo neka priča

Nacho Fernandez već je navikao na Piqueove otrovne strelice prema Realu.

- Ne znam o čemu on priča. Samo znam da se Real 28. svibnja bori za najvažniji trofej u sezoni - rekao je stoper Reala Nacho Fernandez i dodao:

- Svi znamo da Pique voli pričati, uvijek provocira i želi izazvati reakciju, ali mi se nećemo "upecati" na to. Fokusirani smo na finale, a najbolji način za ušutkati Piquea je da osvojimo naslov u Milanu - rekao je rođeni Madriđanin, koji je ponosan što su u finalu dvije madridske momčadi, Real i Atletico.
 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • crocopman 19.05.2016.

    Ako ne bi Perez doveo Beniteza.. Real bi bio prvak. Več na početku sezone rekao sam, da če za tri četiri meseci Beniteza odpustiti..

  • drmm 19.05.2016.

    ...da suci sude pošteno...nikad se ovaj pik,ne bi vozio u autobusu na kat...!!!!

  • jeje kak da ne 19.05.2016.

    Totalno jadan tip. Volim Barcu ali on nije Barca ni po gubici a da ne govorim o igri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare