To je to što me zanima!

Pirlo kritizirao Perišića: Čim on nije na razini, Inter je loš...

Ivan Perišić jedan je od najkritiziranijih igrača talijanskog velikana, a u prilog mu ne idu baš ni brojke. U talijanskom prvenstvu je u 15 kola zabio samo dva gola i dva puta asistirao, dok je u Ligi prvaka bez učinka...
Vidi originalni članak

Inter Milano je završio svoj put u Ligi prvaka neriješenim rezultatom protiv PSV-a (1-1). Barcelona je odradila svoj zadatak i nije izgubila od Tottenhama (1-1), ali Talijani nisu uspjeli iskoristiti pruženu priliku. 

Ivan Perišić jedan je od najkritiziranijih igrača talijanskog velikana, a u prilog mu ne idu baš ni brojke. U talijanskom prvenstvu je u 15 kola zabio samo dva gola i dva puta asistirao, dok je u Ligi prvaka u šest utakmica ostao bez učinka. To je jednostavno premalo za igrača njegove klasa i krila od kojeg se očekuje da pravi razliku na terenu. 

Toga je svjestan i legendarni igrač Juvea, Intera i Milana Andrea Pirlo koji je također osuo paljbu po hrvatskom igraču. 

- Inter u ovom trenutku ima dva problema. Perišić očito nije spreman i ne može ništa učiniti kad ovako igra. Nainggolan je trebao biti njihovo ključno pojačanje, a on zasad nije pokazao ništa. Inter ne može ništa bez dvojice igrača poput njih - rekao je legendarni veznjak. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navijači Intera su već u par navrata optužili Perišića da puno bolje igra za hrvatsku reprezentaciju nego za klub. Ivan ih je ipak navikao na sjajne predstave koje je prikazivao u prošlim sezonama te tako postao ljubimac navijača. Nažalost, te igre nije prenio u ovu sezonu, a upravo mnogi to vide kao razlog ispadanja Intera iz Lige prvaka i na 14 bodova zaostatka za Juventusom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mr mike 12.12.2018.

    pohvala, kao najbitnij igrac

  • Joe Frazier 12.12.2018.

    Najbolje krilo svih vremena

  • aavent 12.12.2018.

    Meni ovo zvuci ko pohvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare