To je to što me zanima!

Pirlo se ne vraća u Europu: Ne bi bilo pošteno igrati za Inter

Imao sam ponuda među kojima je bila i Interova. Odmah sam donio odluku. Ne bi bilo pristojno igrati za njih nekoliko mjeseci nakon što sam napustio Juve, kaže Pirlo
Vidi originalni članak

Nogometni Mozart, strastveni obožavatelj vina, ali i "najveći gad u svlačionici Milana" (citat Gennara Gattusa) Andrea Pirlo nema namjeru vraćati se u Europu!

Iako je bilo nagađanja da bi se se talijanski veznjak mogao vratiti u neki od talijanskih klubova, sam Pirlo je takva nagađanja opovrgnuo. No, priznao je da je kontakta i ponuda bilo. 

- Imao sam nekoliko ponuda posljednjih tjedana među kojima je bila i ona od Intera. Ali odmah sam donio odluku. Ne bi bilo pristojno da igram za Inter samo nekoliko mjeseci nakon što sam napustio Juventus. To je pitanje poštovanja - rekao je Pirlo i razveselio navijače 'stare dame'.

Upravo je, službeno, Juventus - Inter najveći talijanski derbi, odnosno Derby d'Italia. Da je, kojim slučajem, prešao u bivši klub digao bi dosta prašine u svijetu nogometa. U Italiji pogotovo. Pirlo je dodatno rekao kako je Juve napustio jer je shvatio kako će biti nemoguće ponoviti rezultate iz prošle sezone kada je osvojio talijanski kup i Serie A te igrao finale Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • made21 15.01.2016.

    odlican igrac

  • Simon Phoenix 14.01.2016.

    Milan ga je potjerao tj. nije htio produžit ugovor s njim

  • mesuney 14.01.2016.

    sta ovaj isto trabunja, a vec je bio u interu, a iz milana preso u juventus

Komentiraj...
Vidi sve komentare