To je to što me zanima!

Pirlo u Inter na posudbu, Lippi bi se mogao vratiti u Serie A?

Sezona u MLS-u traje od ožujka do listopada. Nogometaši za vrijeme pauze odlaze na posudbu u Europu. Pirlo bi mogao u Inter, dok Lippi razmišlja o povratku...
Vidi originalni članak

Uobičajena je praksa da nogometaši, koji igraju za klubove MLS-a, za vrijeme prvenstvene pauze odlaze u Europu na posudbu. Tako će Didier Drogba, najvjerojatnije, prvenstvenu pauzu američke nogometne lige provesti na posudbi u talijanskom prvoligašu Bologni. Budući da je vlasnik njegova kluba Montreal Impacta ujedno vlasnik i Bologne, izgledno je da će Drogba tresti mreže protivnika u Seriji A. 

Slična situacija mogla bi se dogoditi i s Andreom Pirlom. Za talijanskog Mozarta najviše su zainteresirani Inter i Manchester City, no Pirlu ideja odlaska u Europu baš i nije privlačna.

- Ne bi bilo pošteno prema klubu kad bih otišao nekamo. Maksimalno sam koncentriran na treninge i nadolazeću sezonu 2016. godine. Mislim da neću poput Davida Beckhama otići na posudbu - rekao je Talijan. 

Dok se Pirlo premišlja, njegov sunarodnjak i izbornik slavne generacije "Azzura", koja je osvojila Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj 2006. godine, Marcello Lippi (67) ozbiljno razmišlja o povratku trenerskim vodama. 

- Povratak na klupu? Zašto ne. Ne mijenjam mišljenje olako, ali sam napravio pogrešku. Gledam puno utakmica, još uvijek sam željan nogometa, a čak bi se mogao i vratiti treniranju - rekao je bivši trener Juventusa s kojim je osvojio pet naslova prvaka Italije i jednu Ligu prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • cucopljuco69 06.11.2015.

    Pirlo u Milan ili Juventus.

  • Sinusan12345 05.11.2015.

    lippi u Juventusu od prvog mj

  • IvanTunanovic 04.11.2015.

    Znači već se zna tko je bivši ako se Lippi vraća

Komentiraj...
Vidi sve komentare