To je to što me zanima!

Piši, piši mi... Hajdukovci opet nasmijali objavom zbog Bjelice

Dinamo i Bjelica, bez obzira na konačni ishod žalbe, postigli su željeno. A kaznu i ako ostane mjesec dana, odradit će protiv Istre, Varaždina, Lokomotive i možda Slaven Belupa
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica sjedit će u srijedu na Dinamovoj klupi na Poljudu. Trener hrvatskog prvaka, unatoč jednomjesečnoj suspenziji, još uvijek nije na hlađenju i vodit će igrače u najvećem hrvatskom derbiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve zahvaljujući žalbi koju je Dinamo poslao u četvrtak navečer - poštom. I, kako pošta nije stigla na vrijeme, Komisija za žalbe nije se mogla sastati i potvrditi Bjeličinu kaznu.

Što znači da on može biti na klupi, kao što je bio i protiv Rijeke. Sve je u satiričnom ruhu komentirao i Hajduk na svojim društvenim mrežama.

- Koliko često pišete pisma? Mi vam pišemo da dođete u srijedu na Poljud - napisali su Splićani uz pjesmu Magazina "Piši mi".

Dinamo i Bjelica, bez obzira na konačni ishod žalbe, postigli su željeno. A kaznu i ako ostane mjesec dana, odradit će protiv Istre, Varaždina, Lokomotive i možda Slaven Belupa, ovisno kada suspenzija počne teći. Jer u međuvremenu je i reprezentativna stanka.

Ali, u srijedu će na terenu ionako igrati igrači...

 

 

Idi na 24sata

Komentari 111

  • pojser-bljak 04.03.2020.

    E neznam cime su to nasmijali!?

  • hyndaii 03.03.2020.

    Jaka stvar što neki trener neće biti na klupi tih 90 minuta.Baš jaka.A evo kako je guba licemjerna zaboravila da su i oni igrali igrice sa žalbama - https://hajduk.hr/vijest/kazna-jedna-prvenstvena-utakmica-bez-gledatelja/2883 .Njima je to legalno,svi drugi su lopovi.Tko je kriv,tko je kriv?Kako to,kako to?

  • 03.03.2020.

    Za tastatura ratnike kaj ratuju iz sjene

Komentiraj...
Vidi sve komentare