To je to što me zanima!

Pivarić: Moramo ih srediti prije nego što smo onda Ludogorec

Josip Pivarić prvi je put stigao na okupljanje hrvatske reprezentacije. Uoči Bugarske kaže kako je važno da se igrači koncentriraju na sebe na praznom Maksimiru...
Vidi originalni članak

Hrvatska i Bugarska ovu subotu od 20:45 nastavljaju kvalifikacije za Europsko nogometno prvenstvo u skupini H. Kulisa će biti nenogometna - prazne tribine maksimirskog stadiona, no "kockastima" to ne mijenja imperativ osvajanja tri boda i zadržanje nade u izravan plasman u Francusku.

Josip Pivarić dolaskom na klupu Ante Čačića dobio je prvi poziv u reprezentaciju. Dinamov lijevi bek već ima iskustva igranja protiv Bugara, ali negativnog - igrao je 90 minuta u porazu 3-0 u Europskoj ligi protiv Ludogoreca 2013., dok na Maksimiru (1-2) nije nastupio, baš ni kao u famoznoj pobjedi u drugom pretkolu Lige prvaka godinu ranije u Zagrebu (3-2) pod vodstvom baš Ante Čačića.

No zato zna kako je to istrčati pred praznim maksimirskim tribinama. U Europskoj ligi 2013. "modri" su zbog navijačkih nereda ugostili PSV u Europskoj ligi bez gledatelja i odigrali bez pobjednika i bez golova.

- Vrlo često igram pred praznim stadionom, ha ha. Kad je takva situacija, koncentriraš se na svoje zadatke i na ono što moraš raditi. Samo, moramo ih srediti ranije nego što smo Ludogorec (2012., op.a.) - rekao je kroz smijeh Pivarić.

Andrej Kramarić u Leicesteru ne dobiva minutažu , no nada se da bi mogao zaigrati u reprezentativnom dresu.

- Ne razmišljamo ni o komu osim o nama i dvama pobjedama. Naravno, nadamo se da Italija neće ići lagano protiv Norveške u posljednjem kolu. Nisam se čuo s izbornikom, ali nadam se da ću igrati - rekao je Kramarić i dodao:

- Puno je lakše uz njih kad te nose, znam kakav je pritisak s tribina kad si gost. Najvažnije je da počnemo igrati kako smo nekad igrali.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • justEd 05.10.2015.

    pranjic pivaric tesko rec koja je gora opcija vrsaljko je sa pogrjesnom nogom bog za oboje

  • bajica1009 05.10.2015.

    Najbolji igrač Dinama je Antolić ali mamići forsiraju Pjacu kako bi uzeli lovu prije suđenja, i gle nema ga na popisu a ovi epizodisti su tu baš lijepo i pametno od izbornika.

  • titanik guzi klaunuškog 05.10.2015.

    hahaha, koji su likovi ovi dinamovci, do nedavno su pljuvali po pivaricu pitajuci do kad ce ga trpit u dinamu, a sad najbolji lijevi bek, hahaha. ma vi ste cudo

Komentiraj...
Vidi sve komentare