To je to što me zanima!

Pjaca odlazi u Torino kod Jurića!

Od dolaska u Juventus u ljeto 2016. za 23 milijuna eura Pjaca je prošao čak četiri posudbe, u Schalkeu, Fiorentini, Anderlechtu te posljednje u Genoi za koju je prošle sezone odigrao 38 utakmica uz tri gola
Vidi originalni članak

Marko Pjaca (26) ostaje u Torinu, ali karijeru neće nastaviti u Juventusu, već upravo u gradskom rivalu Torinu, javlja talijanski Sky Sport.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski internacionalac još jednom odlazi na posudbu iz Juventusa, s tim da će Torino imati opciju i otkupiti ga. Skupi li određeni broj nastupa, to će biti i obaveza. Sve bi trebalo biti gotovo već u srijedu.

Od dolaska u Juventus u ljeto 2016. za 23 milijuna eura Pjaca je prošao čak četiri posudbe, u Schalkeu, Fiorentini, Anderlechtu te posljednje u Genoi za koju je prošle sezone odigrao 38 utakmica uz tri gola.

Bivšeg dinamovca uvelike su usporile brojne i teške ozljede pa će dolazak u Torino kod Ivana Jurića biti nova prilika za povratak na nekadašnju razinu, a potom i na reprezentativni radar.

Pjaca se nedavno i oženio za Mariju Pavičić, samo da mu opet krene i na terenu...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • MatijaKezele 29.07.2021.

    Šuker ima na duši njegovu karijeru, bar bi trebao imat. Svi koji prate nogomet bar 7 godina znaju o čemu pričam. Šuker je nula i ko predsjednik i ko čovjek

  • Sićka 28.07.2021.

    Sretno Pjaca! Neka te Bog čuva i da se vratiš jak kao nekad!

  • MateCro 28.07.2021.

    Njega je ta ozljeda uništila psihički. Zašto je uopće morao igrati po livadi

Komentiraj...
Vidi sve komentare