To je to što me zanima!

Pjaca presudio i Istri: Dinamo u nedjelju može postati prvak

Marko Pjaca zabio je jedini gol u pobjedi Dinama nad Istrom 1961 na Maksimiru. "Modri" su se tako sasvim približili 11. uzastopnom naslovu prvaka dva kola prije kraja prvenstva
Vidi originalni članak

U susretu 34. kola Prve HNL u Zagrebu nogometaši Dinama svladali su Istru 1961 1-0 (1-0).

Dinamo je u Maksimiru puno teže od očekivanoga svladao Puljane s minimalnih 1-0 golom Marka Pjace, uz dosta sreće, u 22. minuti. Pjacin snažni udarac odsjeo je na vratnici, a lopta se zatim odbila od vratara gostiju Brkića i završila u mreži.

"Modri" su još jednom sačuvali praznu mrežu svih 90 minuta. Gol nisu primili u posljednjih sedam utakmica, dok Istra ne zna za pobjedu u prvenstvu čak 21 susret, još od listopada.

Dinamo vodi sa 79 bodova, sedam više od Rijeke koja ima i utakmicu manje i može riješiti pitanje prvaka ako u nedjelju ne pobijedi Split na Rujevici. Istra je ostala predzadnja s 23 boda i gotovo sigurno će igrati kvalifikacije za ostanak.

Pred 500 gledatelja na stadionu Maksimir sudio je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca.

Slaven Belupo u prvoj je subotnjoj utakmici programa svladao Zagreb u Kranjčevićevoj 3-0 golovima u samoj završnici utakmice. "Pjesnici" su ovim porazom praktički zapečatili sudbinu budućeg drugoligaša i može ih spasiti samo ludi scenarij dvaju pobjeda u posljednja dva kola uz dva poraza devetoplasirane Istre.

MAXtv Prva liga, 34. kolo:

  • Dinamo - Istra 1961 1-0 (Pjaca 22')
  • Zagreb - Slaven Belupo 0-3 (Barić 80', Ejupi 83', 90')

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 58

  • Exterminator 01.05.2016.

    Pjaca je faca

  • bbbbbrrrrr 30.04.2016.

    Pjaca je čudo od djeteta....očekuje ga velika karijera...

  • POTPEC 30.04.2016.

    Sriča da Dinamo ima pjacu imače ko zna kako bi se proveo. Koliko je samo utakmica sam rješio. Ali nema veze čestitke Dinamu na osvojenom prvenstvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare