To je to što me zanima!

Pjaca zabio dvije minute nakon ulaska, Lazio uzeo bod u 91. Jurić: Zaljubio sam se u Pjacu

Pjaca je pogodio u 76. minuti, tek dvije minute nakon što je ušao u igru umjesto Josipa Brekala. Singo je ubacio s lijeve strane, a Pjaca pratio centaršut i poentirao glavom. Završilo je 1-1
Vidi originalni članak

Tek što je prije nekoliko dana postigao prvijenac za Torino, Marko Pjaca nastavio je tresti mreže. 

Hrvatski ofenzivac zabio je drugu utakmicu zaredom, činilo se da će to opet biti i za pobjedu kao protiv Sassuola, ali u sudačkoj nadoknadi Lazio je s bijele točke izjednačio i odnio bod preko Immobilea.

Pjaca je pogodio u 76. minuti, tek dvije minute nakon što je ušao u igru umjesto Josipa Brekala. Singo je ubacio s lijeve strane, a Pjaca pratio centaršut i poentirao glavom. 

Pet minuta potom mogao je zabiti još jednom, ali tada je njegov udarac nogom s 12-ak metara obranio Reina.

Gol možete pogledati OVDJE.

Torinu je ovo bio prvi remi u sezoni nakon pet kola s kojim je ostao na 10. mjestu. Za goste je cijeli susret s klupe odgledao Bašić.

- Da mi ga je netko ponudio, bod uoči ove utakmice ne bih potpisao. Bili smo puno bolji od Lazija, ali smo bili kao pilići pred golom. Ipak, kad izgubiš dva boda na ovakav način, onda te to boli. Iz igre nismo dobili gol, a toliko smo toga stvorili... Zaslužili smo pobjedu, dobili smo samo jedan bod - komentirao je Ivan Jurić pa onda nahvalio Pjacu.

- Imao je problema i posljednjih dana, zato je krenuo s klupe. Ali, mogao sam ga staviti i od početka. On je nevjerojatan talent, zaljubio sam se u njega čim sam došao. Napravio je neke nevjerojatne stvari u Hrvatskoj, a imao je i toliko tih zahvata na koljenu. Našao je svoj kontinuitet i imat će sjajnu karijeru ako se sve ovako nastavi.

U ostalim utakmicama dana Napoli je s 4-0 isprašio Sampdoriju usred Genove, dok je Roma golom Abrahama dobila Udinese 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • GNKDALTON 24.09.2021.

    lepa naša reko 🇷🇸🇷🇸🇷🇸 igraj reko volim te🇷🇸🇷🇸

  • arow 24.09.2021.

    Kad smiris onako loptu koja ti dolazi s 50-ak metara a cijeli stadion uzdahne onda se vidi koliki si telentDrago mi je za njega da se vraca i ako iko moze da ga pogura u tome onda je to JuricVec sad bi mogao u repku po koji minut

  • 24.09.2021.

    Super igrač nažalost ozljede,želim mu da se vrati, ogroman talent.

Komentiraj...
Vidi sve komentare