To je to što me zanima!

Pjesma na Poljudu: Dinamo je objavio snimku iz svlačionice

'MODRO' SLAVLJE Dinamo je čudesnim preokretom od 0-2 do 3-2 slavio u Splitu protiv Hajduka. Dinamo je gubio u 90. minuti. Dvama golovima šokirao je Splićane
Vidi originalni članak

Nema čovjeka koji je ostao suh nakon posjeta Dinamovoj svlačionici odmah nakon derbija protiv Hajduka. Dinamo je u nevjerojatnom, dosad neviđenom preokretu na Poljudu, pobijedio Hajduk 3-2. 

"Modri" su u 90. minuti gubili da bi dvama golovima u sudačkoj nadoknadi slavili protiv najvećih rivala. Hajduk je imao 2-0 do 70. minute i 2-1 do 90. Na kraju je prokockao sve. Duje Čop zabio je dva gola, a Angelo Henriquez zabio je za pobjedu.

Dinamo je na službenom Instagramu objavio snimku slavlja iz svlačionice. Nije tu kraj. Slavlje se nastavilo i u autobusu. Dinamo je i o tome obavijestio navijače.

Idi na 24sata

Komentari 186

  • antebilokapic 01.09.2014.

    neka duje voli dinamo zato ga nevole dinamovi navijači kaste zadnji put imali pet tisuća navijača na stadijonu imate jedino kad van torcida dodje na maksimir i samo se čuje volin te hajduče

  • synysa 01.09.2014.

    ljudi nisam za nogomet a kad bih dobio na lotu preselio bi se u Split prekrasan grad.uživam kad sam tamo.kad dodjem u Zagreb kenja mi se.

  • 01.09.2014.

    dinamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare