To je to što me zanima!

Planinić na posudbi u Ciboni, Popović u prvaku Ukrajine...

Klubovi su dogovorili jednogodišnju posudbu, a Cibona je pristala preuzeti obaveze iz Planinićevog ugovora, koje su prema pisanju izraelskih medija oko 300.000 eura
Vidi originalni članak

Maccabi Tel Aviv pristao je za sljedeću sezonu Ciboni posuditi hrvatskog centra Darka Planinića.

Klubovi su dogovorili jednogodišnju posudbu, a Cibona je pristala preuzeti obaveze iz Planinićevog ugovora, koje su prema pisanju izraelskih medija oko 300 tisuća eura.

Planinić (23) je prošle sezone prvi dio sezone igrao za Široki i u prosjeku je ABA ligi zabijao 15.7 koševa te imao 6.1 skokova. U drugom dijelu sezone vratio se u Maccabi gdje je u zabijao 4.4 koša po utakmici te imao 3.1 skoka.

23-godišnji centra trenutačno je u Slavonskom Brodu na pripremama s hrvatskom reprezentacijom.

Marko Popović u Ukrajini

Bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Marko Popović karijeru će nastaviti u ukrajinskom prvaku Budiveljniku. Zadranin je s kijevskim klubom potpisao ugovor na godinu dana uz opciju produljenja na još jednu godinu.

Budiveljnik će sljedeće sezone sudjelovati u Euroligi za koju je dobio pozivnicu te stoga jača momčad za sljedeću sezonu. Popović je prošle sezone za Žalgiris prosječno ubacivao 13.4 koša, 1.4 skoka te 2.2 asistencije po susretu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kobac u letu 05.08.2013.

    ove godine ce Cibona konacno uzet aba ligu definitivno

  • baranda 05.08.2013.

    Super pojacanje , Ziza Planinic i Saric ce radit cuda pod kosem.Niste napomenuli da je igrac Siene Matt Janning takodjer potpisao.Bit cemo strasni ove sezone!!

  • Dvajst4h 04.08.2013.

    Svježe i ekskluzivne vijesti! Bravo bravo, čestitke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare