To je to što me zanima!

Planovi kandidata: Bankar zna što Hajduku treba za naslov

Sedam je kandidata predstavilo svoj program za tri mjesta u Upravi Hajduka. Povjerenstvo sastati i u ponedjeljak odlučiti koji su kandidati zadovoljili kriterije
Vidi originalni članak

Sedmorica kandidata za tročlanu upravu Hajduka jučer su pred Povjerenstvom odradila 'usmeni ispit', u kratkim crtama saželi su ono što su napisali u svojim programima. 

- Dio pitanja je bio iz programa, drugi iz osobnosti, a najviše smo pričali o unaprijeđenju kluba. Zadovoljan sam intervjuom, smatram kako Hajduku trebaju iznimni kandidati i ne vidim da imam konkurenciju. Vjerujem da će Povjerenstvo to znati prepoznati - rekao je magistar Poslovnog upravljanja Pavle Cicarelli (39). 

Privatni poduzetnik Vjekoslav Hrabar (40) najavio je velike promjene ako bude izabran.

- Svaki od sedam kandidata nada se izboru, a ja sam naglasio kako me ne zanima članstvo u tročlanoj upravi, natječem se isključivo za mjesto predsjednika. Želim promijeniti stanje koje je u Hajduku danas, a treba mijenjati sve, od vrha do dna. 

Treći kandidat, nekadašnji trener u omladinskom pogonu Hajduka Željko Kovačević (48), nije bio od velikih riječi. Kaže, zadovoljan je svojom prezentacijom i onim što mu je reklo Povjerenstvo, te se nada kako će biti izabran. 

- Moj osjećaj je uvijek pozitivan, ne bih ni dolazio da se nisam nadao da ću ući u najuži izbor i da ću biti izabran. 

Mladi bankar Hrvoje Maleš (32) otkrio nam je kako je povjerenstvu iznio podatak kako je Hajduk osvojio svega jedan naslov prvaka, kada su u postavi imali manje od pola igrača iz vlastitog pogona. 

- Time sam rekao sve o svom programu rada. Bila mi je velika čast izaći pred Povjerenstvo u kojem sjede dvije klupske legende (Vinko Cuzzi i Šime Luketin op.a.) i iznijeti svoj plan. A moj plan je oslanjanje na igrače iz vlastitog pogona. Bez obzira na rezultat dioničko društvo poput Hajduka mora poslovati pozitivno. 

Hotelijer Jakša Medvidović (52) zaželio je da Povjerenstvo izabere najboljega. 

- Izložio sam Povjerenstvu kako planiram svoj program provesti u djelo, u kojem roku i kojim alatima. Zadovoljan sam intervjuom, sad nam ostaje vidjeti koga će izabrati. Po meni je najvažnije da oni ne pogriješe, da izaberu najboljega kandidata, koji će povesti Hajduk u bolje sutra.

Poduzetnik Ivica Močić (56) naglasio je kako je opet od svih kandidata pred Povjerenstvom bio najkraće, te kako se i on natječe isključivo za mjesto predsjednika.

- Kod mene je tako i u poslu, brzo i efikasno. Rekao sam im sve što smatram važnim, a njihova pitanja su se, osim na moj program, odnosila i na sportski dio priče. Pitali su me kako bih surađivao s trenerom i sportskim direktorom... 

Posljednji od kandidata, koji su abecednim redom pozivani na izlaganje programa, nogometni trener Milo Nižetić (58) rekao je kako se nada najboljem.

- Nisam došao sudjelovati, nego pobijediti, da me Povjerenstvo izabere među tri kandidata za novu Upravu Hajduka. Nešto više o kandidaturi ne mogu reći dok Povjerenstvo ne napravi svoj odabir.

Predsjednica Povjerenstva dogradonačelnica Anđelka Visković rekla je kako će se Povjerenstvo sastati u ponedjeljak navečer u 19 sati kada će obznaniti svoju odluku, te Nadzornom odboru predložiti kandidate za novu Upravu Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • boys 16.04.2011.

    i ona je dinamo opet postao prvak!!! jedna če torsida plakati ovu noć jeb.se...pa znate kako več ide valjda ste toliko pametni da naučite pjesmu do kraja,vjerujem da jeste....hahaha .!.

Komentiraj...
Vidi sve komentare