Obavijesti

Sport

Komentari 1

Planovi kandidata: Bankar zna što Hajduku treba za naslov

Planovi kandidata: Bankar zna što Hajduku treba za naslov
1

Sedam je kandidata predstavilo svoj program za tri mjesta u Upravi Hajduka. Povjerenstvo sastati i u ponedjeljak odlučiti koji su kandidati zadovoljili kriterije

VIDEO

Sedmorica kandidata za tročlanu upravu Hajduka jučer su pred Povjerenstvom odradila 'usmeni ispit', u kratkim crtama saželi su ono što su napisali u svojim programima. 

- Dio pitanja je bio iz programa, drugi iz osobnosti, a najviše smo pričali o unaprijeđenju kluba. Zadovoljan sam intervjuom, smatram kako Hajduku trebaju iznimni kandidati i ne vidim da imam konkurenciju. Vjerujem da će Povjerenstvo to znati prepoznati - rekao je magistar Poslovnog upravljanja Pavle Cicarelli (39). 

Privatni poduzetnik Vjekoslav Hrabar (40) najavio je velike promjene ako bude izabran.

- Svaki od sedam kandidata nada se izboru, a ja sam naglasio kako me ne zanima članstvo u tročlanoj upravi, natječem se isključivo za mjesto predsjednika. Želim promijeniti stanje koje je u Hajduku danas, a treba mijenjati sve, od vrha do dna. 

Treći kandidat, nekadašnji trener u omladinskom pogonu Hajduka Željko Kovačević (48), nije bio od velikih riječi. Kaže, zadovoljan je svojom prezentacijom i onim što mu je reklo Povjerenstvo, te se nada kako će biti izabran. 

- Moj osjećaj je uvijek pozitivan, ne bih ni dolazio da se nisam nadao da ću ući u najuži izbor i da ću biti izabran. 

Mladi bankar Hrvoje Maleš (32) otkrio nam je kako je povjerenstvu iznio podatak kako je Hajduk osvojio svega jedan naslov prvaka, kada su u postavi imali manje od pola igrača iz vlastitog pogona. 

- Time sam rekao sve o svom programu rada. Bila mi je velika čast izaći pred Povjerenstvo u kojem sjede dvije klupske legende (Vinko Cuzzi i Šime Luketin op.a.) i iznijeti svoj plan. A moj plan je oslanjanje na igrače iz vlastitog pogona. Bez obzira na rezultat dioničko društvo poput Hajduka mora poslovati pozitivno. 

Hotelijer Jakša Medvidović (52) zaželio je da Povjerenstvo izabere najboljega. 

- Izložio sam Povjerenstvu kako planiram svoj program provesti u djelo, u kojem roku i kojim alatima. Zadovoljan sam intervjuom, sad nam ostaje vidjeti koga će izabrati. Po meni je najvažnije da oni ne pogriješe, da izaberu najboljega kandidata, koji će povesti Hajduk u bolje sutra.

Poduzetnik Ivica Močić (56) naglasio je kako je opet od svih kandidata pred Povjerenstvom bio najkraće, te kako se i on natječe isključivo za mjesto predsjednika.

- Kod mene je tako i u poslu, brzo i efikasno. Rekao sam im sve što smatram važnim, a njihova pitanja su se, osim na moj program, odnosila i na sportski dio priče. Pitali su me kako bih surađivao s trenerom i sportskim direktorom... 

Posljednji od kandidata, koji su abecednim redom pozivani na izlaganje programa, nogometni trener Milo Nižetić (58) rekao je kako se nada najboljem.

- Nisam došao sudjelovati, nego pobijediti, da me Povjerenstvo izabere među tri kandidata za novu Upravu Hajduka. Nešto više o kandidaturi ne mogu reći dok Povjerenstvo ne napravi svoj odabir.

Predsjednica Povjerenstva dogradonačelnica Anđelka Visković rekla je kako će se Povjerenstvo sastati u ponedjeljak navečer u 19 sati kada će obznaniti svoju odluku, te Nadzornom odboru predložiti kandidate za novu Upravu Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'