To je to što me zanima!

Platini protiv video snimki: Sudac iza gola je rješenje

Predsjednik Uefe Michel Platini i dalje je ustrajan kad se radi o uvođenju video snimaka. Ne želi ih ni pod razno! Preporuča uvođenje suca iza gola
Vidi originalni članak

Čelni čovjek Uefe Michel Platini, uz Thieryja Henryja, je vjerojatno najomraženiji čovjek u europskom nogometu. Nakon kontroverznog plasmana Francuske na SP u Južnu Afriku, Michel Platini je šutio 'ko zaliven. Ljubitelji nogometa zamjeraju mu što se nije oglasio povodom tog incidenta. Deset dana nakon spornog susreta Platini se dotakao iskorjenjivanja sučevih previda.
- Dodatni sudac iza gola bi vidio Henryjevo igranje rukom. Video snimke? Sada razgovaramo o velikim utakmicama, ali bismo li si mogli priuštiti 20 kamera u utakmici između Andore i Farskih Otoka? - izjavio je predsjednik Uefe koji preferira uvođenje dodatnog suca iza gola te pod svaku cijenu odbacuje mogućnost postavljanja video snimki.
Ovom izjavom Platini mogao bi steći još više protivnika jer se praksa uvođenja dodatnih sudaca u Europskoj ligi pokazala kao potpuni promašaj.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dari 28.11.2009.

    Smeče od čovjeka....normalno da odbacuje mogučnost postavljanja video snimki, kad se sa sucima može dogovoriti sve, a s video materijalom ništa....u potpunosti se slažem s komentarom___Ivan GNR__

  • mangart 28.11.2009.

    boji se platini da bi se karta nogometnog svijeta promijenila kad bi se uvele kamere. a o troškovima kamera nek priča maloj djeci. koliko koštaju suci? problem je što kameru ne možeš prevariti.

  • Cromagnon 28.11.2009.

    Platini, jesi ti malo glup???

Komentiraj...
Vidi sve komentare