To je to što me zanima!

Platini: Varane osvaja zlatnu loptu, nikakav Modrić i Ronaldo

Raphael Varane je bio stup obrane Real Madrida ka osvajanju treće titule Lige prvaka u zadnje četiri godine te je pomogao Francuskoj u osvajanju Svjetskog prvenstva. No ove sezone Francuz izgleda potpuno izgubljeno
Vidi originalni članak

Dvije nagrade za nogometaša godine su već dodijeljene našem Luki Modriću, a ostala je još zlatna lopte koju dodjeljuje France Football. Mnogi nogometaši i nogometni djelatnici prethodnih dana govore tko bi morao osvojiti zlatnu loptu, a to su većinom polemike oko Cristiana Ronalda i Luke Modrića, no bivši predsjednik Uefe i i legendarni nogometaš Michel Platini smatra drugačije, a njegov izbor je, naravno, Francuz.

- Postoji samo jedan igrač koji je osvojio Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo, a njegovo ime je Raphael Varane. Tako da mislim da je tu sve logično. Varane mora osvojiti zlatnu loptu - uvjeren je Platini.

Raphael Varane je bio stup obrane Real Madrida ka osvajanju treće titule Lige prvaka u zadnje četiri godine te je pomogao Francuskoj u osvajanju Svjetskog prvenstva. No, ove sezone Francuz izgleda potpuno izgubljeno.

Njegov Real nalazi se u teškoj krizi koja je rezultirala otkazom treneru Lopeteguiju, a Varane ne zna tko mu glavu nosi na terenu. Jako kasni u reakcijama i sklon je pogreškama.

Dakako, Platinija se ništa ne pita. O osvajaču prestižne nagrade Ballon d'or odlučivat će sportski novinari, a dodjela je 3. prosinca.

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Blogerusa 31.10.2018.

    Modrić je osuđeni lopov take ljude nemogu voljeti.

  • BarunMunchausen 31.10.2018.

    Mislim da to ide u Split nekome iz Ajduka samo neznam nijedno ime. Nekad sam znao svih jedanaest napamet.

  • totalnokontra 31.10.2018.

    Ajde rezite si zile u iscekivanju tko ce dobit nekakvi pehar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare