To je to što me zanima!

Plavi junak Dani Olmo: Tu sam zabio i prvijenac za Španjolsku

Prvo je asistirao Budimiru i to nakon 'sombrera' kojim je izbacio dvojicu i sprinta od 30-ak metara, a potom je zabio golčinu u nastavku. Bio je to njegov prvi europski gol u Dinamovo dresu
Vidi originalni članak

Mnogi su se, nakon Soudanijevog odlaska iz Dinama, pribojavali da se neće tako skoro pojaviti igrač koji će tako vući momčad kao što je to radio Alžirac. Kad je bilo gusto, tu je bio Soudani, koji je izvlačio plave. Sad je tu - Dani Olmo.

KOMENTAR Europski Dinamo i - Dani Olmo. Igračina koja donosi razliku...

Stoti nastup u plavom dresu

Mladi Španjolac, koji je u postupku dobivanja hrvatske putovnice, praktički je sam riješio Astanu u Kazahstanu i doveo Dinamo na korak do play-offa Lige prvaka.

Kakva je to partija bila... Pokazao je Olmo klasu i pol. 

- Ovo je vrijedna pobjeda za nas. Sretan sam i zbog pobjede i zbog svog gola. Prije četiri godine upravo sam na ovom stadionu zabio svoj prvi pogodak za španjolsku reprezentaciju tako da je ovo posebno mjesto za mene - rekao je Olmo.

Prvo je asistirao Budimiru i to nakon 'sombrera' kojim je izbacio dvojicu i sprinta od 30-ak metara, a potom je zabio golčinu u nastavku. Opalio je s 20 metara i pogodio sami kut, a to je bio njegov prvi europski gol za Dinamo!

I ne samo to, bila je ovo, ako se računaju i nastupi za B momčad i mladu momčad, stoti nastup u Dinamovom dresu.

DANI, MAJSTORE Olmo kao Neymar! Pogledajte remek djelo Dinama u Astani

Bio je Olmo nezadrživ, a igrao je na poziciji na kojoj prošle sezone gotovo uopće nije bio. Nenad Bjelica povukao ga je s lijevog krila gdje je stavio Mislava Oršića, dok je Olma smjestio u sredinu i dao mu slobodu kretanja između linija.  

Čini se da to Olmu itekako odgovara.

- Sretan sam zbog cijele momčadi, svi su se trudili. Dobro smo odigrali i okrećemo se uzvratu. Imamo još 90 minuta i trebamo se boriti. Ovo je faza kada se sve momčadi izuzetno bore, svi žele ići u Ligu prvaka i svaki je protivnik težak - dodaje Olmo.

Play-off Lige prvaka je pred maksimirskim vratima.

- Vjerujemo u sebe i da možemo do Lige prvaka - dodao je mladi Španjolac.

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • kbr 08.08.2018.

    nego zna li netko zašto dinamo ima dvije zvjezdice na dresu, jel to svaka za po 10 prvenstava, ili?

  • mikiri 08.08.2018.

    Klasicna prica jedna dobra utakmica odmah zvijezda rodjena pustite decka na miru

  • Zoranzujo 08.08.2018.

    Dao bog da vas steaua naguzi. Dao bog da sve izgubili! Orijuna na aparatima!!!! Disu vam transparenti? Brača srbi vam uzeli, usput posjetite braču grobare😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare