To je to što me zanima!

Plazibat će malo postati trener: Borci će moći puno naučiti, stižu trener Mike, 'Savage' i Opačić

Treninge ću držati i ja, ali i srpski borac iz ONE Championshipa Rade Opačić, novi WBC-ov Silver boksački prvak Alen 'Savage' Babić, jedan od ponajboljih hrvatskih kickboksača Teo Mikelić, govori nam Plazibat
Vidi originalni članak

Bit će to puno iskustvo za borce, pet dana imat će mogućnost biti u najboljim uvjetima što se tiče hrane i smještaja, a i učiti velikih imena poput mog trenera iz Mike's Gyma - Mikea Passeniera. On će većinom držati treninge, ali tu će biti i nekoliko vrhunskih boraca, započeo je Antonio Plazibat (28, 21-4) o nadolazećem borilačkom kampu koji će se od 6. do 12. lipnja održati u istarskoj Fažani. 

USPAVAO MAROKANCA Plaza: Došao sam biti nasilan i obećajem titulu! Rico, gdje si?!

Nakon što je u drugoj rundi nokautirao Tarika Khbabeza (30, 47-9) i najavio pohod na teškašku titulu koju u Gloryju drži Rico Verhoeven (29, 59-10), malo je odmorio prvi izazivač teške kategorije u Gloryju, a brzo se vratio treninzima. No, ovaj put imat će i novu ulogu te će svoje znanje prenositi mladim borcima.

- Treninge ću držati i ja, ali i srpski borac iz ONE Championshipa Rade Opačić, novi WBC-ov Silver boksački prvak Alen 'Savage' Babić, jedan od ponajboljih hrvatskih kickboksača Teo Mikelić. Dobra je to priča u dobroj atmosferi, a uz dobre treninge i dozu zezancije moći će se puno naučiti - poručio je prvi izazivač na Gloryjevoj ljestvici.

Za sve informacije o spomenutom kampu zainteresirani borci mogu se javiti pulskom 'Punch It Gymu' koji je organizator u suradnji s Istarskim savezom tajlandskog boksa. Kontaktirati ih također možete putem društvenih mreža.

POGLEDAJTE SAŽETAK MEČA VIDEO Prljavi udarac umalo je Babića stajao pobjede. Vratio se i digao cijelu dvoranu na noge

Zainteresirani će moći osjetiti kako to izgleda na profesionalnoj razini kad trenirate dva puta dnevno uz posloženi red obroka i učenja izvan treninga, a oni najbolji imat će se priliku okušati i u meču kao nagradi za dobar kamp. Priredba će na kraju svega biti u pulskoj Areni, a iz publike će sve gledati i spomenuti 'treneri' iz kampa. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mandalorian67 25.05.2022.

    Bravo Plazonja, neka i ti malo poducavas. Ti to odradi da malo približiš ljudima. Da su vidjeli kad smo nas dvije trenirali, tj ja tebe i kako sam te isorebijao svaki put,nitko nebi trenirao hahaha. Bio si plav u faci kao da su te pcele izbole. Isto i Savage, dobar momak,ali kako sam njega lemao jaoooo. U svakoj rundi smo ga morali zalijevati vodom da ga probudimo. Dobri ste vas dvojica, malo zbunjeni ali Ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare