Sport

Komentari 5

Plaza: Došao sam biti nasilan i obećajem titulu! Rico, gdje si?!

Plaza: Došao sam biti nasilan i obećajem titulu! Rico, gdje si?!

Htio sam da bude još malo ludila, da se gađamo krošeima, ali nije uspjelo. Površina u ringu je valjda bila klizava pa mi je noga par puta otišla pravo. Majke mi, us*o sam se, rekao je Plazibat nakon nokauta

Bila je to dominacija prve dvije runde prije nego je u trećoj sijevnuo munjeviti desni kroše. Hrvatski kickboksač Antonio Plazibat (28) teško je, po drugi put, nokautirao marokanskog suparnika Tarika Khbabeza na Gloryjevoj priredbi u Amsterdamu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Došao sam ovdje biti nasilan. Očekivao sam da će napraviti isto, respektiram ga, nadao sam se da će jače udarati da bolje osjetim, a sad nisam dovoljno ljut. Sj**ao sad desno koljeno i zato sam bio malo nezgrapan, boljelo je i nisam mogao bacati udarce punom snagom, ali to ionako nikog ne zanima. Ovdje sam da kažem jednu stvar 'Ricooo, gdje siii?' - poručio je Plazibat nakon meča.

Solinjanin je i uoči ovog meča bio obavezni izazivač prvaka Rica Verhoevena, najboljeg teškaša današnjice, koji Gloryjev pojas u kraljevskoj kategoriji drži dugi niz godina.

No, prihvatio je ponudu Gloryja za meč s Marokancem kako Verhoevena ne bi morao čekati i kako bi nastavio natjecateljski ritam. I u potpunosti je opravdao ulogu favorita.

- Ekipa sve je dobro, zasad nema nikakvih problema s koljenom samo je površina u ringu valjda bila klizava pa mi je noga par puta otišla pravo. Majke mi, us*o sam se, mislio sam da sam ga sj**o do kraja. Par puta je sve što sam išao bacit boljelo, proklizao sam kao debil. Što se tiče nastupa OK je, nokaut je tu, ali da sam nešto zadovoljan - i nisam. Hvala svima što ste gledali, veliki pozdrav od mene - javio se Plazibat iz svlačionice pa dodao:

- Obećajem vam, dovest ću Gloryjevu titulu i gotovo. Hvala svima na podršci i veliki pozdrav, sve je dobro. Htio sam da bude još malo ludila, da se gađamo krošeima, ali nije uspjelo. I nije bio neki nastup, stvarno sam se dobro 'pris*a' zbog koljena, a nakon toga sam se samo koncentrirao da ne padnem na pod. Voli vas sve glavonja iz Solina.