To je to što me zanima!

Dobar ždrijeb? 'Vatreni' idu na Nizozemce za finale Lige nacija! Sneijder: Hrvatska ovo osvaja...

Donedavno Liga nacija i nije bilo najdraže natjecanje 'vatrenima' i Zlatku Daliću, ali ove sezone je svanulo. Hrvatska se bori za trofej na završnici u Nizozemskoj gdje igra protiv domaćina 14. lipnja u Rotterdamu
Vidi originalni članak

Nakon što sam vidio kako igraju, mislim da Hrvatska može osvojiti trofej Lige nacija, rekao je bivši nizozemski nogometaš Wesley Sneijder (38) prije nego što je krenuo izvlačiti parove polufinala Lige nacija, a onda je spario svoju Nizozemsku i - Hrvatsku!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbornik Zlatko Dalić i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić su u Australiji pa je tako delegacija HNS-a u Nyonu bila u sastavu Vedran Ćorluka, Iva Olivari i Tomislav Pacak. Čekalo se koga će 'vatreni' izvući kao protivnika, a kad su vidjeli da je prvi par Španjolska - Italija, znali su da 'vatrene' u polufinalu čeka domaća momčad.

Samo se slatko nasmijao bivši stoper hrvatske nogometne reprezentacije, a danas član Dalićevog stručnog stožera. S obzirom na to da je Nizozemska domaćin natjecanja igra u prvom terminu, odnosno 14. lipnja u Rotterdamu s početkom u 20 sati i 45 minuta na stadionu Feyenoorda De Kuipu.

Hrvatska je na papiru domaćin pa je vrlo vjerojatno da ćemo zaigrati u domaćim, 'kockastim' dresovima. Za pola godine slijede nam nova velika reprezentativna uzbuđenja, a što drugo reći nego - Wesley, iz tvojih usta u Božje uši...

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Kiš 25.01.2023.

    Idemo do Finala!🇭🇷🏆

  • Palmanova 25.01.2023.

    A)..Sneijder: Hrvatska ovo osvaja...B)...mislim da Hrvatska može osvojiti trofej Lige nacija, rekao je bivši nizozemski nogometaš Wesley Sneijder (38)...A i B su dvije sasvim druge stvari.a on nije rekao i A i B ..

  • xOOx 25.01.2023.

    ajd neka je dobar zdrijeb odmah mi ova psokupljenja lakse padnu

Komentiraj...
Vidi sve komentare