Obavijesti

Sport

Komentari 102

Dobar ždrijeb? 'Vatreni' idu na Nizozemce za finale Lige nacija! Sneijder: Hrvatska ovo osvaja...

Dobar ždrijeb? 'Vatreni' idu na Nizozemce  za finale Lige nacija! Sneijder: Hrvatska ovo osvaja...

Donedavno Liga nacija i nije bilo najdraže natjecanje 'vatrenima' i Zlatku Daliću, ali ove sezone je svanulo. Hrvatska se bori za trofej na završnici u Nizozemskoj gdje igra protiv domaćina 14. lipnja u Rotterdamu

Nakon što sam vidio kako igraju, mislim da Hrvatska može osvojiti trofej Lige nacija, rekao je bivši nizozemski nogometaš Wesley Sneijder (38) prije nego što je krenuo izvlačiti parove polufinala Lige nacija, a onda je spario svoju Nizozemsku i - Hrvatsku!

Pokretanje videa...

dalić i kustić 01:15
UEFA Nations League Semi Final Draw

Izbornik Zlatko Dalić i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić su u Australiji pa je tako delegacija HNS-a u Nyonu bila u sastavu Vedran Ćorluka, Iva Olivari i Tomislav Pacak. Čekalo se koga će 'vatreni' izvući kao protivnika, a kad su vidjeli da je prvi par Španjolska - Italija, znali su da 'vatrene' u polufinalu čeka domaća momčad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Samo se slatko nasmijao bivši stoper hrvatske nogometne reprezentacije, a danas član Dalićevog stručnog stožera. S obzirom na to da je Nizozemska domaćin natjecanja igra u prvom terminu, odnosno 14. lipnja u Rotterdamu s početkom u 20 sati i 45 minuta na stadionu Feyenoorda De Kuipu.

Hrvatska je na papiru domaćin pa je vrlo vjerojatno da ćemo zaigrati u domaćim, 'kockastim' dresovima. Za pola godine slijede nam nova velika reprezentativna uzbuđenja, a što drugo reći nego - Wesley, iz tvojih usta u Božje uši...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
NA DE KUIPU

S obzirom na to da Hrvatska igra protiv Nizozemske, igrat će 14. lipnja u Rotterdamu s početkom u 20 sati i 45 minuta na stadionu Feyenoorda De Kuipu.

HRVATSKA NA NIZOZEMSKU

Prvi polufinalni par je Španjolska - Italija, što znači da Hrvatska ide na Nizozemsku!

SNEIJDER 'NA HRVATSKU'

Nakon što sam vidio kako igraju, mislim da Hrvatska može osvojiti trofej Lige nacija, rekao je Wesley Sneijder prije ždrijeba.

POČINJE ŽDRIJEB

Hrvatska neće trebati previše čekati da sazna ime protivnika, samo su četiri loptice s imenima reprezentacija. Ruke Wesleyja Sneijdera odlučit će polufinalne parove Lige nacija.

IZVLAČENJE LOPTICA

'Vatreni' će na ždrijebu danas od 11 sati saznati koja im reprezentacija stoji na putu do finala i gdje će igrati prvu utakmicu. Prijenos iz Nyona možete pratiti na Sport Klubu 1 kao i OVDJE.

Komentari 102