To je to što me zanima!

Pletikosa dobio četiri gola, 'topnici' pobijedili Spurse

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Arsenal je na White Hart Lineu u Carling Cupu pobijedio Tottenham 4-1. Za 'spurse' je debitirao Stipe Pletikosa, Kranjčar je ušao u drugom dijelu
Vidi originalni članak

U derbi susretu Carling Cupa na White Hart Lineu, Tottenham je izgubio od Arsenala 4-1. Odluka je pala u produžecima nakon što je regularni dio završio 1-1.
Stipe Pletikosa debitirao je na golu Tottenhama, Kranjčar je ušao s klupe, dok su Ćorluka i Modrić bili izvan kadra zbog ozljeda.
Dominacija Arsenala, tako se može svesti prvi dio utakmice 'spursa' i 'topnika'. Poveo je Arsenal preko Lansburyja u 16. minuti. Sjajnu su malonogometnu akciju odigrali 'topnici'. Lansbury je na kraju samo podmetnuo nogu za 1-0. Tottenhamovi igrači trčali su za loptom kao rezervna momčad na treningu Barcelone. Sve što su mogli je raditi faulove. Pa su krenuli. Padali su redom igrači 'topnika', ali nakon što se sudac razmahao s nekoliko kartona, 'spursi' su odustali od te taktike. Arsenal je s golom prednošću otišao na poluvrijeme.
U drugi dio ušla je neka druga momčad Tottenhama. Robbie Keane i Lennon ušli su u igru, a Keane je svom treneru odmah vratio ukazano povjerenje. Bio je na rubu ofsajda, dobio loptu i zabio za izjednačenje samo četiri minute nakon sučeva zvižduka za nastavak igre. Probudio se Tottenham. No do kraja utakmice nije bilo golova. Pletikosa se istaknuo jednom lijepom obranom. Otišlo se u produžetke.  A tamo - golijada. U 30. sekundi penal za Arsenal. Povlačen je bio Nasri, pao je i sudac je pokazao na bijelu točku. Precizan je bio Nasri iz penala za 2-1. No nije tu bio kraj. Pet minuta nakon prvog, došao je i drugi penal. Ovoga puta pao je Shamakh i Nasri je zabio svoj drugi gol. Arshavin je golom u 105. minuti za 4-1 potvrdio sjajnu večer 'topnika'.

CARLING CUP:
Tottenham - Arsenal 1-4 (Lansbury 16, Nasri 92, 96, Arshavin 105 / Keane 49)

Idi na 24sata

Komentari 9

  • fzd 21.09.2010.

    http://www.youtube.com/watch?v=Vx3zK9d0ct0

  • be yourself 21.09.2010.

    Njemu je bio prosjek u bivšem klubu da gutne 4 gola po utakmici tako da je ovo bio čisti prosjek i ništa više.

  • nogometas05 21.09.2010.

    Kad golman debitira i primi 4 gola to nikako nije dobro za njega i gledanje njega u ocima managera,makar i nije kriv za golove...

Komentiraj...
Vidi sve komentare